Catmoji, rețeaua socială pentru pisici

1

Dacă v-ați săturat ca pisicile să vi se plimbe pe tastatură atunci când încercați să trimiteți un mail sau când stați pe Facebook, poate e timpul să le includeți în preocupările voastre virtuale. Un prim pas ar putea fi să intrați pe Catmoji, o rețea socială proaspăt lansată, dedicată exclusiv pisicilor.

 

Internetul e plin de pisici, lucru care se poate verifica din câteva căutări simple. S-ar părea însă că simplele canale de conținut, ca YouTube sau Pinterest, nu au fost de ajuns, astfel încât niște programatori din Malaezia s-au gândit să restituie pisicii ce-i al pisicii: un loc special, unde stăpânii să-și poată etala patrupedele torcătoare în fotografii și clipuri. Catmoji este o nouă rețea socială de nișă, unde oricine îți poate face un cont și poate uploada imagini sau înregistrări video cu propriile pisici. Dacă nu aveți una, puteți folosi ca model pisicile vecinilor, ale rudelor sau prietenilor. La crearea unui profil, puteți alege chiar din cele câteva ”catvatar-uri” care să vă reprezinte jumătatea felină. Apoi, puteți parcurge conținutul pisicesc al rețelei după câteva taguri referitoare la starea transmisă prin imagini, clasicele ”trist”, ”drăgălaș” ș.a.m.d. Funcția de căutare a rețelei vă va umple imediat monitorul cu imaginile corespunzătoare: zeci de pisici ”supărate” sau, dimpotrivă, ”fericite” nevoie mare.

”Catmoji e o afacere cât se poate de serioasă. Noi ne dorim să creeze o identitate online pentru pisici, adică să fie un fel de Facebook pentru pisici,” au explicat cei doi creatori, a căror rețea s-a lansat de curând.

Sursa: Mashable

Foto: 1funny.com


Un comentariu

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger