Căţelul cu faţă umană, vedetă pe internet

0

Tonik este un căţel fără cămin, parte pudel, parte Shih Tzu şi, spun cei care îl admiră pe internet, parte uman. Ochii lui extrem de expresivi, “faţa” care vorbeşte cu totul şi forma craniului au dus la compararea lui cu un chip uman. Faima lui Tonik creşte pe internet, iar publicaţii din toată lumea încep să îi folosească mutrişoara.

 

 

Căţelul se află, în prezent, în grija unui adăpost de animale (Homeward Bound Animal Welfare Group, Inc, în Mishawaka, Indiana) şi aşteaptă să fie luat acasă de o familie iubitoare. El a ajuns acolo de la un alt adăpost din Kentucky şi, deşi nu părea să fi socializat prea mult până la sosirea lui în Indiana, acum se comportă minunat cu alţi câini; nu este periculos deloc şi se emoţionează în prezenţa copiilor mici, arată fişa lui.

 

 

Îngrijitorii săi spun că are cam doi ani, ca vârstă, nu este deloc mare sau greu, a trecut prin toate examenele veterinare necesare, a primit cip-ul personalizat şi nu are nicio problemă de sănătate. Tot ce îi lipseşte este o familie care să îl iubească şi să aibă grijă de el. Aspectul său „uman” care l-a făcut celebru este, speră îngrijitorii săi, un avantaj în favoarea adoptării sale de nişte stăpâni iubitori. Popularitatea care îi creşte de la o zi la alta ar putea fi transformată într-o adevărată campanie pentru încurajarea adopţiilor de animale, nu doar în SUA, ci în întreaga lume.

 

 

Sursa: Discovery News

Foto: Petfinder


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger