Cartea care se autodistruge la 24 de ore după ce a fost deschisă prima dată

1

Scriitorul James Patterson lansează pe piaţa cartea care se autodistruge în 24 de ore de la momentul la care a fost deschisă prima oară. Costul acesteia: aproape 300.000 de dolari. Totul, însă, este de fapt o cascadorie de marketing pusă la cale pentru promovarea celui mai recent roman al autorului, Private Vegas. Preţul piperat al cărţii include bilete la clasa întâi înspre o destinaţie nedezvăluită, două nopţi la un hotel luxos, un binoclu placat cu aur de 14 karate şi o cină copioasă în compania autorului, scrie Oddity Central.

 

 

Materialul video de promovare, pe care îl puteţi vedea mai jos, este plin de glume şi descrie experienţa lecturării cărţii drept “cea mai intensă” pe care cineva o poate cumpăra vreodată. Cum anume va exploda cartea nu ne este dezvăluit, dar se pare că evenimentul va avea loc în prezenţa unei echipe specializate de genişti – din motive evidente de siguranţă. Dacă nu sunteţi dispuşi să plătiţi 300.000 de dolari pentru această extravaganţă, puteţi căuta şi instala pe telefon aplicaţia PrivateVegas, cu ajutorul căreia cartea se poate descărca gratuit – gratuitate, însă, au doar primii o mie de curioşi interesaţi de roman. Cartea în format electronic se va autodistruge şi ea, dar mult mai simplu: la 24 de ore după ce fişierul va fi deschis, se va şterge singur.

Autorul susţine că romanele sale sunt menite să fie citite rapid, în suspans, chiar în mai puţin de 24 de ore, aşa că ideea promovării celui mai recent roman al său prin “cartea care se autodistruge” i s-a părut genială. Cărţile sale s-au vândut în peste 300 de milioane de exemplare în întreaga lume şi este unul dintre cei mai bine plătiţi autori ai momentului. Patterson este genul de autor care iubeşte publicitatea şi înţelege rolul acesteia în vânzarea cărţilor, susţine Susan Holden, directoarea agenţiei Mother, autoarea campaniei de marketing. Cine anume va fi excentricul care va plăti suma de aproape 300.000 de dolari pentru a avea o carte timp de 24 de ore şi a o vedea apoi autodistrugându-se? Rămâne de văzut.

 

 

Mai multe detalii: JamesPatterson.com

 

Sursa şi foto: Oddity Central

 

Puteţi citi şi:

Cât costă să ai un nume unic pentru copil

Satul indian fără uşi

Popcorn solar


Un comentariu

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger