Care sunt cele mai ascunse gânduri ale mamelor

0

Orice mamă are un secret, iar un sondaj printre 26.000 de mame scoate la iveală cele mai ascunse gânduri ale lor. Una din 12 mame a recunoscut că administrează copiilor medicamente pentru a avea parte de o noapte liniștită, în timp ce altele ar prefera să se ştie pe ele subţirele decât să aibă copii cu IQ-ul mai mare.

Jumătate dintre mamele intervievate trimit cu bună știință un copil bolnav la școală sau la creșă. 85% dintre mame își folosesc copiii să scape de obligații sociale, iar una din trei mame se folosește de serviciu ca pretext pentru a evita să aibă grijă de copii.

Sondajul mai arată că 44% dintre mame recunosc că, dacă ar fi să aleagă, ar prefera să fie cu 7 kilograme mai slabe decât să aibă copilul lor cu 15 puncte mai mult la testul de inteligență. Una din patru mame se teme că partenerul lor este un părinte mai bun, iar una din zece mame ar fi vrut ca cel mic să fie de sexul opus, iar 60% dintre aceste mame au băieți.

Realizatorii sondajului, Today.com și Parenting.com spun că, în concluzie, mamele care se simt copleșite de responsabilitate nu ar trebui să se simtă singure și să nu se judece prea tare pentru momentele când cedează, se închid în baie pentru un moment de liniște sau își hrănesc copiii cu înghețată la micul dejun.

Foto: Flickr / ECohen

Sursa: today.com


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger