Capacitatea unei femei de a avea orgasm se citește din mers

0

Cel puțin asta susține un grup de cercetători belgieni, care au privit ore-n șir de înregistrări cu femei mergând și pretind că și-au dat seama care dintre ele are orgasm în timpul actului sexual. Institutul de studii pentru familie și sexualitate de la Louvain afirmă, în urma acestui experiment sexual, că întreg comportamentul sexual al unei femei se poate citi din mers.

Primul pas a fost alegerea unor subiecți: pe de o parte, femei capabile să aibă orgasm vaginal și femei care nu reușesc să ajungă la punctul culminant. Le-au filmat pe toate în timp ce se deplasau, după care un grup de sexologi a evaluat potențialul lor orgasmic, fără a le cunoaște istoriile sexuale. Pe lângă impactul pe care orgasmul îl are asupra sănătății mentale, s-ar părea că acesta are rolul de a relaxa anumite grupuri de mușchi, lucru vizibil în modul de a păși.

”Cercetările au demonstrat asocierile dintre orgasmul vaginal și o sănătate mentală mai bună. De asemenea, anumite teorii susțin că există o legătură între grupele de mușchi și perturbarea funcțiilor sexuale. În terapia funcțional-sexologică, un aspect central al tratamentului constă în ameliorarea mișcării voluntare,” arată studiul citat de Daily Mail.

Un ochi specializat poate distinge între femei capabile să aibă orgasm și femei care nu reușesc acest lucru judecând după mai multe componente ale mersului: fluiditate, energie, senzualitate, libertate și absența mușchilor tensionați sau lăsați.


Sursa: Daily Mail

Foto: Pinterestinspiration.blogspot.com


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger