Călătorie spre capătul pământului: America de Sud pe cont propriu

2

Joi, 30 Decembrie, bloggerul Razvan Pascu își va începe aventura spre capătul Pământului. Va zbura pe coasta vestică a Americii de Sud, la Santiago de Chile, și în 24 de zile va coborî spre Patagonia și Țara de Foc, punctul culminant al excursiei fiind orașul Ushuaia, cel mai sudic oraș al lumii, situat la 1.000 km de Antarctica. De acolo va urca pe coasta de est a Americii de Sud, spre Buenos Aires, orașul tango-ului și capitala Argentinei.

Toată această călătorie este planificată pe cont propriu, fără agenții de turism sau hoteluri de lux. Cel mai de preț însoțitor va fi ghidul de călătorie Lonely Planet, cel mai bun ghid turistic din lume pe partea de logistică, care îl va ajuta pe Răzvan să își aleagp cazarea cea mai bunp, traseul optim sau biletele de autobuz cele mai ieftine.

Traseul sau va include Mendoza (Argentina), locul de unde se observă vârful Aconcagua (peste .6700 metri), Conception (Chile), Bariloche (orașul ciocolatei), ghețarul Perito Moreno, El Calafate, Punta Arenas (Chile), Ushuaia și apoi, pe coasta estică, va urca spre Buenos Aires (capitala Argentinei) și Montevideo (capitala Uruguayului).

Think Outside The Box este partener de călătorie și vom publica pe site-ul nostru fotografii și impresii din această drumeție spre capătul Pământului.

În plus, toți cei care vor urmări articolele scrise de Răzvan Pascu pe site-ul nostru și vor posta comentarii pot câștiga pe 24 ianuarie două cursuri de tango oferite de Fabrica de Tango.

Răzvan lucrează într-o multinațională, în domeniul financiar, dar nu a ajuns un “roboțel” și a învățat să acorde timp și proiectelor personale. Este o persoană cu spirit antreprenorial, are și o afacere personală și îi îndeamnă pe cititorii săi să aibă “viață după serviciu” și să gândească “out of the Box”. Pasiunea lui sunt călătoriile și, până la vârsta de 26 de ani, a văzut o mare parte din țările lumii.  Razvan crede că cel mai important pas al unei realizări este tocmai visul.

Rămaneți pe Think Outside The Box și pe blogul www.RazvanPascu.ro pentru impresii de călătorie din Chile, Argentina și Uruguay, scrise de la fața locului.

Tags:2 comentarii

  1. tot respectul dar oricine care are 5000E poate zbura acolo. nu e nimic deosebit. Mai bine viziteaza Titicaca, Altiplano, Machu Pichu, intelege istoria necunoscuta a Americii de sud in sec 11BC… daca inteleg unde bat. Nu fi un alt calator care vrea doar sa se spuna sau sa spuna am fost acolo si acolo. Fa sa existe si un ”de ce” am fost acolo daca tot ai spatiu de publicitate….
    Alt Calator.

  2. Pingback: Călătorie spre capătul pământului: Impresii din Santiago de Chile » Think Outside the Box

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger