Bzzanimaţii România de Impact: Cum să punem țara la cale

0

În ROMÂNIA de IMPACT, Fundația Noi Orizonturi arătă o altă faţă a României: implicată, activă, de succes. O Românie în care sute de profesori şi mii de elevi din sute de şcoli din România fac voluntariat şi se preocupă de comunităţile lor într-un program educaţional extracurricular ce aduce tinerii, şcoala şi comunitatea împreună pentru binele comun.

Seria de Bzzzanimaţii ROMÂNIA de IMPACT prezintă proiecte de serviciu în folosul comuntăţii realizate de Cluburile IMPACT prin care tinerii au rezolvat probleme reale din comunităţile lor.

Dacă nu sunteţi indiferenţi faţă de tineri, educaţie şi comunitate puteţi investi alături de Fundaţia Noi Orizonturi în tinerii de IMPACT. Puteţi susţine continuarea Programului IMPACT în 2012 şi educaţia tinerilor din România donând 2 Euro prin sms la 8822. Număr valabil în reţelele Orange şi Vodafone. Nu se percepe TVA. Numere de relaţii cu clienţii, tarif normal: 0757 582 124 (Orange) şi 0721 578 163 (Vodafone). Program de funcţionare de luni până vineri între orele 09:00 şi 18:00.

Vizionare plăcută!

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger