Bucurie pentru carnivori: burger fara grasimi

0

IMG_2371

Un restaurant traditional din Dubai si-a adaugat in meniu o oferta speciala destinata impatimitilor dupa carne: burgerul de camila. Aceasta carne, se spune, este una fara grasimi.

Local House din Dubai incearca sa atraga turistii aflati la dieta oferindu-le un burger format din circa 100 de grame de carne de camila, impanat cu branza si la care se adauga sos. Pretul acestui burger este de circa 5,5 dolari americani, relateaza Reuters.

Un reprezentant al restaurantului a declarat ca produsul nu are deloc grasime si nu contribuie la cresterea colesterului, insa acesta a refuzat sa spuna cum a reusit fragezirea carnii de camila, care este una atoasa. “Acesta este un secret de fabricatie”, a declarat Ali Ahmad Esmail, manager la Local House.

Carnea de camila se consuma de multa vreme in tarile arabe, dar nu a fost inca introdusa in supermarketuri si nici in restaurante. Local House este primul local din Emirate care ii face loc in meniu.

Burgerul va putea fi gasit si la Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume cunoscuta pana acum sub numele de Burj Dubai, unde va fi deschisa o franciza. Burgerul va putea fi servit cu cartofi prajiti si un milkshake de camila, care deja se comercializeaza in Dubai.

Foto: Flickr.com

Tags:Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger