Bucureștenii vor rămâne încremeniţi la metrou în timpul unui flashmob

0

Duminică, 1 februarie, sute de bucureșteni sunt așteptați din nou la metrou, nu pentru a-și da jos pantalonii, ci pentru a rămâne “înghețați”, timp de cinci minute, ca niște statui. Evenimentul se numește “Frozen Bucharest” şi este organizat de grupul Nefiresc, cei care au organizat şi “No Pants Subway Ride”. Cei interesaţi să participe sunt îndemnaţi să se înscrie  pentru a primi sms cu punctul de întâlnire.

 

FOTO: No Pants Subway Ride Romania

 

“Prea des fugim fără să stăm pe gânduri, să ne gândim încotro ne îndreptăm. În această misiune, timpul o să stea în loc timp de 5 minute pentru agenții care participă la eveniment”, scriu organizatorii pe Facebook, care şi-au propus mai multe asemenea “misiuni” pe viitor. “Sperăm să putem opri puţin timpul şi pentru oameni care vor trece pe lângă noi, să putem să îi lăsăm cu un semn de întrebare, o reflecție asupra direcției spre care fiecare persoană merge.”

Evenimentul va avea loc mâine începând cu ora 14.00-16.00, numele staţiei urmând să fie comunicat astăzi doar celor care se înscriu pentru această misiune, nu şi publicului larg, pentru a-i surprinde pe călătorii din Capitală. Cei care vor să se înscrie o pot face aici.

Reprezentanţii Metrorex au declarat pentru ziarul Adevărul că nu au autorizat evenimentul “Frozen Bucharest” din mai multe motive: “În primul rând, din cauza obrăzniciei de data trecută”,  când bucureştenii au mers fără pantaloni în metrou. De asemenea, oficialii susţin că în timpul unui asemenea eveniment călătorii pot fi deranjaţi şi în cazul în care va fi deranjată ordinea publică, participanţii vor fi sancţionaţi, “deşi sperăm să nu fie cazul”.

Mai jos puteţi urmări o acţiune similară din gara newyorkeză Grand Central, la care au participat peste 200 de oameni:

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger