Bronz pentru Eduard Novak la Los Angeles

1

Liderul echipei Tuşnad Cycling Team, rutierul Eduard Novak, a obţinut, duminică, medalia de bronz în proba de 1 km contratimp a Campionatului Mondial de Paraciclism pe velodrom de la Los Angeles. Eduard a sosit al treilea cu timpul de 1:09.316. Pe primul loc s-a clasat favoritul cursei, britanicul Jody Cundy, cu timpul de 1:06.001, urmat de cehul Jiri Bouska, cu timpul de 1:09.025.

 

 

Este cea de-a doua medalie câştigată de ciclistul român în mai puţin de 24 de ore, după ce sâmbătă a devenit, pentru a treia oară în carieră, campion mondial, clasându-se pe primul loc la proba de 4 km urmărie. Eduard va mai concura în proba de 10 km scratch, o premieră pentru competiţiile de paraciclism.

Înainte de a pleca la Los Angeles, rutierul harghitean a declarat că obiectivul lui nu este neaparat câştigarea unei medalii şi a subliniat că acest concurs este un test şi un punct de plecare pentru Jocurile Olimpice de la Londra.

 

Puteţi citi şi:

Eduard Novak, triplu campion mondial la paraciclism

Eduard Novak, dublu campion mondial la paraciclism, a fost premiat la Viena

Eduard Novak ţinteşte două medalii de aur la Paralimpiada de la Londra 2012

Palmaresul 2011 al Tușnad Cycling Team, singura echipă profesionistă din România

Eduard. Eroul cu un picior amputat, în drum spre aurul olimpicUn comentariu

  1. Pingback: Tuşnad Cycling Team, singura echipă continentală din România, şi-a anunţat componenţa | TOTB.ro - Think Outside the Box

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger