Brokerii de pe Wall Street, abonați la astrologi de renume

0

Pe fondul unui climat economic zdruncinat, care a dus anul trecut la ample de mișcări de protest ca Occupy Wall Street, mulți dintre marii jucători ai bursei de valori din Statele Unite apelează la ajutorul cititorilor în stele. După cum arată un articol din Marketplace.org, există astrologi specializați în predicții financiare, la care sunt ”abonați” mulți dintre milionarii de succes.

 

Mulți dintre cei care urmăresc cotațiile bursei și fac bani din asta vor să știe cum arată viitorul, spune Karen Starich, astrolog financiar intervievat de Marketplace. Starich oferă servicii de prognoză astrologică pentru o taxă anuală de 237 de dolari, care oferă accesul la un newsletter specializat pe analiza tranzacțiilor economice. Momentan, printre abonații ei se numără 300 de brokeri care speră ca stelele să le spună mai multe despre prețurile companiilor listate.

Dacă e să ne luăm după verdictul lui Starich, al cărei nume pare să fie predestinat lucrului cu astrele, viitorul economic nu arată deloc roz. Ba dimpotrivă, tinde spre negru: ”Acum, Saturn se află într-o conjunctură nefavorabilă cu Neptun, ceea ce înseamnă faliment de-a dreptul,” arată astrologul, explicând că Neptun este asociat cu banii, dar odată Saturn instalat în schemă, interpretarea indică restricție gravă, sărăcire. Aplicat la situația financiară americană, specialista în astrologie traduce acest context astral ca o necesitate de a tipări mai mulți bani sau de a rezvolva problemele instituțiilor financiare implicate.

Arch Crawford, un alt astrolog financiar intervievat de Marketplace.org, și-a început cariera chiar ca analist al bursei, însă între timp s-a reprofilat spre consultarea astrelor. Momentan, are 2.000 de abonați, pe care îi avertizează de mișcarea retrogradă a lui Mercur, fenomen care se întâmplă de trei ori pe an, indicând dificultăți majore de comunicare. Sfatul lui pentru clienți este să nu demareze niciun proiect nou în acest interval, invocând drept exemplu lansarea unui nou software în luna august, când Mercur era tot în retrograd, compania producătoare dând faliment la scurtă vreme după aceea.

Sursa: Marketplace.org

Foto: stockmarketdigital.com


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger