Breasla filozofilor someri

12

Unii au timp si minte odihnita. Dar si idei haioase. Se vorbeste de multa vreme despre incalzire globala, schimbari climatice, climategate si scenarii apocaliptice. Vorbim si facem campanii de constientizare, emisiuni si articole si nu intelegem daca mesajul este sau nu este perceput. Din cand in cand dam insa de idei ingenioase de a mediatiza aceste probleme. Chiar daca baietii astia vor sa faca si profit, noua ne-a placut foarte mult filmuletul lor in care o simpla cana ne arata la fiecare strop de cafea posibilele consecinte ale faptelor noastre.

Iata:

Tags:12 comentarii

 1. Pingback: Tweets that mention Breasla filozofilor someri » Think Outside The Box -- Topsy.com

  • Cica la examenul de absolvire al scoalii de militie se da o intrebarea : De unde vine lumina?
   Se gandesc baietii nimeni nu stia ce sa scrie. Vede comandantul ca numeni nu scrie si nici el nu stia sa le sufle, zice: Ba ia loati-o ca tema pentru saptamana viitoare. Se duc astia in dormitoare baricadeaza ferestrele si cauta peste tot. Dupa 7 zile de cautare se duce unu la frigider ca i se facu-se sete si descopera. Extraordinar!

   Lumina vine din frigider!

 2. pentru ca suntem o tara cu multe minti odihnite, pot sa anticipez un comentariu: pai se intampla la altii, nu la noi. nimic de europa pe cana aia.

 3. Mie personal mi se pare foarte draguta ideea. Similar cu imaginile de pe paghetele de tigari, ideea de a vedea imaginea viitoare a Terrei.. poate ar putea promova ideea eco. Dar sa speram ca va avea un efect mult mai puternic decat imaginile de pe pachetele de tigari :).

 4. idee simpatică. sunt curios cât va dura până vor începe comentariile cu privire la falsitatea absolută a fenomenului de încălzire globală 🙂

  • comentarii exista, “experti” care sa nege fenomenul exista… dar si noi avem capacitatea de a filtra informatiile existente si de a avea opinie proprie…. si acuma intreb, pornind de la ideea ta, daca o sa apara si cani reprezentative ca si contraatac… hmm..:)

 5. Nu cred ca mai exista un om de stiinta serios care sa poata nega existenta incalzirii globale. Adevarata dilema e daca omul e de vina sau nu si daca mai putem face ceva.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger