Botoxşi epilare cu ceară, tratamente pentru o fetiţă de 8 ani pentru câştigarea concursurilor de frumuseţe

1

O fetiţă de opt ani din Statele Unite a fost injectată cu Botox şi epilată cu ceară, la cererea mamei. Deşi pare incredibil, acest lucru s-a întâmplat în numele frumuseţii pentru câştigarea unui concurs de acest gen.

Britney, fetiţa de opt ani, este cea care a vrut aceste tratamente, spune mama, Kerry, pentru Good Morning America. “Se plângea de faţa ei, că are riduri şi lucruri din astea. Când am pomenit de Botox a fost de acord”, îşi aminteşte Kerry. Așacă mama, esteticiană în San Francisco, şi ea clientă a Botox-ului, a început injecţiile cu soluţia anti-riduri pe fetiţa sa. Kerry o injectează pe fetiţă de cinci ori în trei locuri diferite ale feţei. Rezultatele le încântă pe cele două suficient de mult încât să continue tratamentul în ciuda durerii. Criticii din comunitatea medicală spun că administrarea Botox-ului atât de devreme duce la alt tip de durere: daune psihologice permanente.

“Când am auzit prima dată de această poveste, am fost neîncrezător şi ingrozit”, spune dr. Charles Sophy, psihiatru. Kerry, însă, spune că fata ei este un copil normal de opt ani și că nu este afectată de procedură. “Nu văd nimic anormal la ea. Am un copil normal. Este fericită, aleargă, este deşteaptă”, spune mama. Aceasta are o “sursă de încredere” de unde achiziţionează substanţa şi spune că nu este singura mamă care îşi injcteaza fiica cu Botox, ea însăşi fiind influenţată de alte mame de la concursurile de frumuseţe. Concurenţa acerbă de la concursurile de frumuseţe a determinat-o pe Kerry să încerce şi altă procedura dureroasă pe fetiţa ei, epilarea cu ceară. Kerry se consideră o mamă bună care s-a descurcat cu greu să o crească singură pe Britney, despre care spune că e fericită, iar asta este cel mai important.

Foto: captura video

Cititi si:

10 metode de a alege sexul copilului

Tot mai multi barbati apeleaza la operatiile estetice

6 remedii putin stiute pentru afectiuni comune

Tags:Un comentariu

  1. Mette Marit on

    “Se plângea de faţa ei, că are riduri şi lucruri din astea. Când am pomenit de Botox a fost de acord”

    Da, si marmota invelea ciocolata in staniola.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger