Biroul care se transformă în pat

0

De câte ori nu ni s-a întâmplat să adormim cu capul pe masă, învăţând sau lucrând la un proiect? De câte ori nu spun unii şefi “să dormim la birou”, dacă e cazul, numai să fie proiectul gata pe dimineaţă? Iată că dorinţa de a avea un pat sub birou (de fapt, un pat în birou) poate deveni realitate.

 

 

Designerul Athanasia Leivaditou (StudioNL) a creat un birou care se transformă în pat, în câteva mişcări destul de simple (urmăriţi aici un scurt video cu transformarea mobilierului după necesitate). „În mediul competitiv al oraşelor, munca defineşte scopul existenţei. Izolarea fizică, psihologică şi intelectuală este un fenomen comun marilor aglomerări urbane. Vieţile noastre se scurtează pentru a încăpea în spaţiul redus al birourilor unde ne petrecem mare parte a timpului”, spune chiar designerul, pentru a-şi explica ideea creativă.

 

Birou

 

Pat

 

Dacă stăm bine să ne gândim, lucrurile sunt, de fapt, foarte triste, spuse în acest fel. Însă, dincolo de motivaţie, mobilierul imaginat de Athanasia Leivaditou nu este tocmai de lepădat, căci se poate dovedi util în multe situaţii.

 

 

Sursa: TreeHugger

Foto: Studio NL, Designrulz


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger