Bicicletele de oras dau petrecere la Gradina Verona

0

Bicicletele de oras de la magazinul Ciclop ies pentru prima oara in cadru organizat in afara curtii de pe Strada Povernei nr. 25 din Bucuresti si se muta vineri, 7 mai, incepand cu ora 18.00, pe Terasa Verona din spatele Librariei Carturesti, aflata pe strada Arthur Verona nr. 13. Aici va avea loc lansarea oficiala a magazinului ce promoveaza bicicleta de oras in Capitala.

Magazinul Ciclop a fost deschis in toamna anului trecut si a gazduit initial doar biciclete de oras second hand aduse din Olanda, insemnate cu branduri precum Gazelle, Batavus sau Sparta, despre care proprietarii magazinului spun ca fac de zeci de ani legea pe strazile din Amsterdam si Haga. S-a extins intre timp si s-a orientant si spre unele noi, fie din Olanda, fie din alte parti, fiind vorba de marci precum Vanmoof, Strida, Create, Kross sau Fietsfabriek. Acum iese si in strada, mai precis pe Terasa Verona, si ii invita pe impatimiti sa asculte povestile velo ale unor oameni ca jurnalistul Mircea Toma, sociologul Marius Cosmeanu, artistul Vlad Nanca sau Magor Csibi, coordonatorul TOTB.

Proprietarii Ciclop vor etala 6 exemplare de biciclete de oras, pe care le descriu asa: Gazelle aka “Regina Olandei”, Fietsfabriek aka “Vecina din Amsterdam”, Vanmoof aka “Moft de designer”, Create aka “Acadeaua britanica”, Strida aka “Umbrela de ploaie” si Kross aka “Angeszka din Polonia”. Si asta pentru ca ei vor sa arate in cadrul discutiilor pe care le vor starni vineri ca bicicletele de oras „sunt usor de folosit, elegante, comode, fara ifose cand vine vorba de intretinere”.

Evenimentul ii invita la dezbatare pe toti pasionatii de biciclete, pe cei care au calcat pragul magazinului de pe Povernei si au plecat cu un vehicul pe doua roti, cu o sonerie sau cu un antifurt, dar si pe cei care inca au fobie de biciclete sau de biciclisti si pe cei care se lasa in continuare greu convinsi sa invete sau sa reinvete pedalatul.

Tags:Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger