Bazar cu lucruri gratis – Ediția a doua

2

Vrei să vezi cu ochii tăi cum este posibil să te îmbogăţeşti dăruind?Hai la Bazarul cu Lucruri Gratis, unde vei putea să aduci obiectele pe care nu le mai foloseşti, şi să îţi alegi complet gratuit orice lucru de care ai nevoie.


Bazarul, organizat cu ajutorul voluntarilor, este o întâlnire a comunităţii locale în care participanţii aduc şi oferă complet gratuit: produse în stare de funcţionare, discuţii, prietenie, bunătăţi, servicii, bună dispoziţie, jocuri, şi orice alte lucruri care pot fi împărtăşite într-o comunitate.

Cea de-a doua ediție a bazarului va avea loc sâmbătă, 15 decembrie, între orele 12 și 17, la Centrul de îngrijire și educație pentru copii 0-3 ani La Bunici, aflat în incinta fostului Spital Caritas, de pe strada Maximilian Popper, nr.17A, sector 3, București. O hartă mai detaliată vedeți mai jos:

În cadrul bazarului va fi amenajat un punct de colectare pentru haine ce vor fi oferite oamenilor străzii din Bucureşti.

Dacă vrei să te anunţăm pe mail când vor fi următoarele ediţii ale Bazarului, sau să te implici în organizarea Bazarului de la tine din oraş, accesează http://bitly.com/vreau-bazar.

Fără bani, fără schimburi, fără negocieri. Totul Gratuit!

Mai multe detalii, pe pagina de Facebook a evenimentului.

 


2 comentarii

  1. Pingback: Ingyenes dolgok bazárja Bukarestben » Think Outside The Box

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger