Bărbiile sînt noii sîni

0

În ultimii ani, după 2010, chirurgii estetici din SUA au lucrat cu 70% mai multe bărbii. Redefinirea bărbiei e cerută de clienți mult mai des decît mărirea sînilor, liposucția sau injecțiile cu Botox.

 

Nu poți să obții o bărbie puternică doar prin dietă și exerciții, explică  Darrick Antell, un chirurg plastic din Manhattan. Ori te naști cu ea ori o modifici prin chirurgie.

Această intervenție e populară și printre bărbați și printre femei, numai anul trecut au fost 21 000 de americani care au optat pentru ea.  Cei mai mulți dintre aceștia au peste 40 de ani, vîrstă la care începe să se vadă clar efectul gravitației pe pielea de sub bărbie.

De ce i-a apucat acum pe americani să-și cosmetizeze bărbiile? Una dintre explicații e că sîntem înconjurați de aparate de fotografiat și de filmat. Te duci la o nuntă și în 10 minute după ce ai intrat în local, ți-ai și văzut bărbia dublă pe Facebook. Ceilalți îți văd des fața pe camera de Skype sau FaceTime, devii din ce în ce mai conștient de cum arăți de la gît în sus.

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger