Bărbații simetrici sunt buni donatori de orgasme

0

Un basm postmodern spune că standardele de frumusețe umană sunt extrem de plastice și relativ, practic pot fi întinse și lărgite cît să includă pe oricine. Și e adevărat într-o oarecare măsură, dacă iubim pe cineva, îl iubim cu tot cu cocoașă și dinții stricați. Dar obiectiv vorbind, de undeva din afara sentimentelor, adică acolo unde încearcă să se plaseze programatic știința, s-ar părea că există o realitate încăpățînată, mai puțin plastică, a standardelor de atractivitate.

 

 

 

 

 

 

Aceeași carte despre știința atracției din care tot cităm în ultima vreme are o parte dedicată simetriei corpului uman ca maxim de împlinire evoluționistă, ca să zicem așa, în special simetriei bărbaților.

Se știe destul de sigur și a tot fost verificat și experimentat faptul că bărbații cu trăsături simetrice au un IQ mai mare, dansează mai bine, cîntă mai bine, sunt mai puțin depresivi, miros mai sexy, au o voce mai plăcută și produc spermatozoizi mai rapizi decît cei ai concurenților lor asimetrici.

Pentru că norocul, cînd e să fie, e ca la șaorma, cu de toate, bărbații născuți (din păcate, asta e deocamdată singurul mod de a obține simetria) simetrici au și un efect mai spectaculos asupra sexualității partenerelor/partenerilor – simetria produce orgasmul deși, bineînțeles, nu e cauza principală, orgasmul fiind și un produs al minții beneficiarului.

Singura consolare pentru asimetrici – dar o mare problemă pentru cei care cad în mrejele simetricilor – e că bărbații perfecți au un nivel ridicat de agresivitate și nevroticism, mai puțină empatie și dorință de a colabora.

 

 

 

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger