Bărbaţii se gândesc la sex în aceeaşi măsură ca la somn şi mâncare

1

Bărbaţii se gândesc la sex la fiecare şapte secunde, se spune, dar noutatea este că aceştia se gandesc la somn şi la mâncare în aceeaşi măsură.

Studiul arată că bărbaţii de vârsta facultăţii se gândesc de 18 ori pe zi la sex, comparativ cu femeile care se gândesc de 10 ori pe zi, dar bărbaţii se gândesc la fel de mult la somn şi la mâncare.

“Cu alte cuvinte, nu e nimic special la gândurile despre sex”, spune cercetătorul Terri Fisher, psiholog la Universitatea de Stat Ohio.

“Bărbaţii se gândesc la sex la fiecare şapte secunde” este o legendă urbană, spune Fisher. Dar este greu de numărat, de fapt, de câte ori se gândesc bărbaţii şi femeile la sex pe zi. Cele mai multe studii presupun rememorarea de către voluntari a gândurilor despre sex, o metodă care nu este foarte exactă.

Fisher şi colegii săi au rugat 163 de studente şi 120 de studenţi să poarte contoare. Ca să nu fie tentaţi să se gândească la sex, li s-a spus ca vor fi întrebaţi despre gândurile lor referitoare la sănătate. Cercetătorii i-au instruit pe 60% dintre participanţi să apese contoarul de câte ori se gândesc la sex, iar ceilalţi au fost instruiţi să contorizeze gândurile referitoare la somn şi mâncare.

Numărul gândurilor referitoare la sex a variat foarte mult de la un student la altul, de la un gând pe zi la 388 de gânduri pe zi. În medie, bărbaţii din cadrul studiului s-au gândit la sex puţin peste o dată pe oră din timpul petrecut treji pe zi. Cu toate acestea, bărbaţii nu dau mai multă atenţie sexului decât somnului sau mâncări, au mai observat cercetătorii.

Foto: Flickr / Ed Yourdon

Sursa: LiveScience

Cititi si:

Foto. Ce-am vazut la Bike Smut: Libertate de miscare si sexualitate descatusata

Un studiu despre cautarile online referitoare la sex arata ce-si doresc oamenii cu adevarat

Tags:Un comentariu

  1. Pingback: Mii de bicicliști din Portland au pedalat dezbrăcați

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger