Avem nevoie si de iarba

1

weed

Nu. Nu ma refer la iarba la care probabil ca voi va ganditi din prima. Ma refer la iarba verde clasica, de pe pajiste. Si la tot ce a mai ramas verde prin imprejurimi. Ca in griul zilelor noastre avem tot mai putin verde. Dispar parcurile, padurile, chiar si iarba.

de Magor Csibi

Tocmai de aceea, Asociatia Nationala a Birourilor de Consiliere pentru Cetateni
si Asociatia „Salvati Dunarea si Delta” au lansat concursul “Avem nevoie si de iarba”. De data asta proiectul vizeaza mediul rural, ca am auzit destul de problemele din orasele mari. Concursul invita ONG-urile active la nivel local, din toate regiunile tarii, sa identifice probleme de mediu in comunitatile rurale. Termenul limita pentru primirea aplicatiilor este 20 martie 2010, miezul noptii.

Nu conteaza daca ONG-urile au sediile in mediul urban sau rural, competitia este deschisa pentru toata lumea. Ele vor trebui doar sa identifice probleme ale mediului inconjurator percepute ca acute de cetateni.

Daca sunteti ONG si alegeti sa va implicati, in urma concursului puteti beneficia de expertiza si asistenta tehinca din partea organizatorilor. Mai mult, doua organizatii vor primi cate un salariu pentru o persoana din organizatie timp de 5 luni.

Daca am reusit sa va trezim interesul, gasiti detalii aici.

Tags:Un comentariu

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger