Autoritățile din Taiwan au confiscat 435 de penisuri de câine

3

Oficialii pentru prevenirea bolilor animale din Taiwan au avut parte de o captură mai puțin obișnuită. Peste 400 de penisuri, testicule și diverse organe interne uscate, provenind de la câini, au fost confiscate dintr-un abator ilegal.

În total, 435 de penisuri canine au fost confiscate în timpul unei razii, acestea fiind găsite în frigidere, alături de numeroase organe interne. Totodată, 12 cadavre de câini proaspăt uciși au fost descoperite în abatorul din vestul districtului taiwanez Yunlin. Deși scopul pentru care deținătorul abatorului păstra aceste organe nu a fost clar, localnicii au lansat ipoteza că acestea erau folosite ca ingrediente pentru prepararea unui vin din plante, despre care se crede că ar rezolva probleme legate de potență.

În timpul raziei, au fost salvați și doi câini vii. De asemenea, autoritățile au descoperit la locul faptei numeroase zgărzi canine, ceea ce poate arăta că unele dintre patrupede avuseseră la un moment dat stăpân.

Proprietarul abatorului are antecendente în uciderea animalelor și mai este suspectat de vânzarea cărnii de câine pe post de hrană umană. Pedeapsa pe care ar putea-o primi este de maxim un an în închisoare, iar amenda ar putea ajunge la circa 34.500 de dolari.

Sursa: AFP

Foto: animalequality.net


3 comentarii

  1. pedeapsa cu inchisoarea pe viata de ce nu se pune? adica nu tot crima se numeste si asta? care e diferenta dintre caini si oameni? tot fiinte vii sunt!

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger