Atelier de reciclare a hainelor uzate

0

Aruncăm între 10 și 30% din cantitatea totală de materiale textile fabricate. Multe dintre acestea pot fi refolosite. Iar ceea ce nu mai poate fi folosit cu siguranță poate fi valorificat în mod creativ.

Puteți „fura” câteva idei și tehnici, dacă participați la următorul workshop organizat de Ecoteca – Colecția de Verde. Echipa și-a pregătit mașinile de cusut și vă așteaptă la atelierul de sâmbătă, 9 aprilie, începând cu ora 16. Workshop-ul se desfășorară la Centrul de Dezvoltare Durabilă din strada Gheorghe Polizu, nr. 1-7. Intrarea este liberă.

Atelierul este organizat în cadrul proiectului Auto Eco Inovarea, conceput de Ecoteca – Colectia de Verde și Asociația pentru Consum Sustenabil (Pimp the Garbage), împreună cu Asociația Studenților Chimiști – Poli, Facultatea de Chimie (Universitatea Politehnică Bucuresti) și Facultatea de Hidrotehnică (Universitatea Tehnica de Construcții Bucuresti).

Auto Eco Inovarea este un proiect finanţat prin programul Mobilizăm excelența creat de Porsche România și dezvoltat împreună cu Fundatia Comunitara Bucuresti.

Ecoteca desfășorară, de asemenea, un proiect de reciclare în facultăți. Detalii despre proiect, aici.

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger