Ateii au grijă de soarta animalelor de companie după Judecata de Apoi

1

Contra unei sume acceptabile, un grup de atei s-a oferit să aibă grijă de animalele creştinilor care ar urma să fie chemaţi la Judecata de Apoi. Căţeii sau pisicile ar urma să fie salvate în urma cataclismului şi duse la un adăpost special.

Chiar dacă oferta a apărut înainte de apocalipsă anunţată de un grup fundamentalist pentru 21 mai, aceasta presupune şi contracte cu valabilitate de 10 ani, prin care animalele de companie ar fi protejate în cazul în care lumea ar urma să se sfârşească.  Această mişcare propusă de un grup de atei cu spirit întreprinzător a prins deocamdată în 26 de state americane, unde orice creştin poate pleca liniştit  la întâlnirea din ceruri, ştiind că animalul său a rămas pe mâini bune.  După cum aflăm de pe site-ul Eternal Earth-Bound Pets, preţul pentru salvarea unui animal este de 135 de dolari, pentru primul pet, urmând ca pentru oricare alt animal aflat la aceeaşi adresă să se achite o taxă suplimentară de 20 de dolari. Până acum, această iniţiativă a atras 259 de clienţi.

Asul din mânecă pe care se bazează ateii este faptul că, în cazul în care pământenii vor fi chemaţi la Judecata de Apoi, cei fără de credinţă vor rămâne fără îndoială pe Pământ, gata să sară în ajutorul oricărui patruped nevinovat. Bart Centre, cofondator al Eternal Earth-Bound Pets, spune că “ne vom anunţat tot personalul de salvare, care va merge în casele tuturor celor care au semnat contracte cu noi, le vor recupera animalele de companie şi le vor duce acasă, adpotându-le şi asigurându-le fericire şi sănătate până la sfârşitul vieţii.”

Acum, că pericolul apocalipsei anunţate pentru 21 mai a trecut, afacerea se pare că va prospera pe măsură ce profeţiile mayaşe speculate de nenumărate grupări anunţă adevăratul sfârşit al lunii în decembrie 2012.

Sursa: Discovery News
Foto: Funnyjunkz.com
Citiţi şi:

 

Tags:Un comentariu

  1. cam nefericita exprimarea “preţul pentru salvarea unui animal este de 135 de dolari, pentru primul pet”

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger