Asociațiile Vira și Eco Ruralis cer demisia prefectului de Vaslui

3

Asociația Vira, împreună cu Asociația Eco Ruralis solicită, printr-o plângere adresată Corpului de control al Guvernului și Ministerului Afacerilor Interne, demiterea lui Radu Renga, prefectul județului Vaslui, și a conducerii Inspectoratului de Jandarmi Vaslui, în frunte cu colonelul Paul Smântână. Totodată, cele două asociații mai solicită încetarea imediată a tuturor demersurilor pentru amplasarea sondelor de explorare a gazelor de şist din judeţul Vaslui.

999289_535978066471543_176474602_nFoto: Asociația Vira

Solicitările sunt făcute ca urmare a intervenţiei violente a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui, comandate abuziv de prefectul judeţului Vaslui şi executate abuziv de Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui în data de 16 Octombrie 2013, când s-au înregistrat victime care au necesitat intervenţii medicale. Mai jos, vă prezentăm documentele din care este constituită această plângere.

1 2 3 4 5 6

 

 


3 comentarii

  1. Fain e că toate documentele sunt semnate de înlocuitori – observați p.-ul dinaintea semnăturii. Poate nu ar strica să-l întrebați pe prefect cine a ordonat intervenția în locul lui și în ce bază a făcut asta.

  2. Pingback: Autoritatile speriate de o mana de oameni au reinceput prigoana | Muzica care sapa

  3. Pingback: Autoritatile speriate de o mana de oameni au reinceput prigoana | Lupul Dacic

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger