Aplicația care îți arată care dintre prietenii de Facebook ar vrea să facă sex cu tine

0

Bang with Friends este o aplicație realizată, la fel ca multe alte lovituri de succes din social media, de către câțiva studenți. În câteva ore, cei trei anonimi au realizat aplicația de Facebook pe care unii se grăbesc s-o considere un început al revoluției sexuale din rețeaua socială. Pe scurt, Bang with Friends le permite utilizatorilor să găsească mai ușor legile atracției față de prietenii de sex opus din rețea (deocamdată, aplicație răspunde numai preferințelor heterosexuale).

 

Procedura este cât se poate de simplă: instalezi aplicație, care îți afișează apoi toți prietenii virtuali de sex opus. Poți folosi opțiunea ”Bang” pentru fiecare dintre cei de care, mai în glumă, mai în serios, ți-ar plăcea la un moment dat să te apropii mai mult. Cei pe care i-ai bifat însă prin această opțiune nu vor ști niciodată că se află pe lista ta de preferințe și fantezii sexuale, decât dacă, la rândul lor, te-au inclus prin intermediul aplicației în categoria potențialilor parteneri. Atunci când cel sau cea pe care l-ai ales ca fiind dezirabil te include în propria listă de Bang with Friends, aplicația vă anunță pe amândoi că există această compatibilitate, iar de atunci încolo, totul depinde de inițiativa și de imaginația voastră.

”Am vrut să fie cât se poate de simplu,” povestesc autorii aplicației pentru Co.Design. ”Să-ți vezi prietenii, să alegi potențialele partide și să primești apoi, cât se poate de privat, prin intermediul unui email, notificarea că opțiunea ta corespunde cu a celuilalt.” Dacă ai bifat persoane din listă care însă nu te includ la rândul lor printre preferințe și fantasme, aceștia nu vor afla de visele tale ascunse. Reciproc, dacă la rândul tău nu alegi persoanele care te-au pus pe lista de Bang with Friends, nu vei putea afla cine sunt aceștia. Vorbind despre această aplicație cu niște prieteni, aceștia ne-au recomandat, cu ironie pragmatică, să-i bifăm din start pe toți prietenii de sex opus, pentru a elimina orice posibilă omisiune și pentru a avea o imagine clară asupra hărții dorințelor Facebook-iste.

Sursa: Co.Design


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger