Apel la voluntariat: Ajută-i pe copiii din centrele de plasament

2

Programul educaţional Ajungem MARI începe recrutările pentru proiectul „Dă-ţi pasiunea mai departe!”, de predare prin joc în centre de plasament. Pentru acest proiect, se caută voluntari liceeni, studenţi şi tineri profesionişti să îşi predea pasiunile copiilor orfani instituţionalizaţi în centrele de plasament din Bucureşti.

 

10603737_363387287150393_6282758613808760927_n

 

Vara asta a fost minunat: copiii s-au distrat, au învăţat, au mai prins încredere în ei şi i-au raspaltit pe voluntari cu multă bucurie şi îmbrăţişări. Dar trebuie să continuăm pentru că cei mici au mare, mare nevoie de ajutor şi educaţie.

Pentru modulul de toamnă (semestrul 1), căutam voluntari liceeni, studenţi şi tineri profesionişti să îşi predea pasiunile. Oferta de pasiuni este generoasă, dar trebuie să avem grijă şi la nevoile şi interesele copiilor, aşa că vom pune accent pe matematică, literatură, engleza, biologie, istorie, geografie. Toate prin joc!

Pentru fiecare grupă de copii, vrem să oferim şi şansa să îşi manifeste creativitatea, aşa că vom avea în egală măsură ore de arte plastice, fotografie, cinematografie, dans şi muzică!

Pentru ÎNSCRIERE, trimite-ne un e-mail până pe 21 septembrie la [email protected] cu CV-ul tău, o scurtă scrisoare de intenţie şi date despre tine: în ce zile eşti disponibil şi în ce intervale orare, zona în care înveţi/lucrezi, zona în care locuieşti şi 2-3 domenii pe care ţi-ar plăcea să le predai.

Lucrăm cu centre de plasament din sectoarele 1, 2, 3 şi 6 şi da, poţi participa şi în weekend.

Nu trebuie să ai experienţă pentru că te învăţăm noi ce înseamnă predarea prin joc. Trebuie doar să îţi doreşti să ajuţi nişte copii isteţi, ambiţioşi, care au nevoie doar de un impuls şi încurajare.

Vara aceasta, 70 de voluntari au lucrat intensiv cu 140 de copii, dar este nevoie de mult, mult mai mulţi că aceşti copii să ajungă MARI.

 


2 comentarii

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger