Antreprenorul care s-a mutat într-un cort ca să programeze pentru mase

0

Antreprenorul suedez Thomas Backlund (foto), care lucrează în domeniul software, și-a dat demisia de la job și s-a dus să locuiască în pădure, într-un cort, de unde plănuiește un start-up, scrie Fastcoexist.com. Backlund s-a instalat lângă un lac, având cu el doar un rucsac de 35 kg, și face programare pe un laptop, la lumina focului.

 

Antreprenorul homeless locuiește și muncește într-o versiune outdoor a unui birou de acasă, unde se bazează pe internet mobil. Își alimentează laptopul, telefonul și o baterie externă cu două panouri solare de 62 de wați și își gătește pe un mini-cuptor portabil.

În ceea ce privește munca pe care o prestează în cort, suedezul nu dă prea multe detalii, spune doar că programează ceva pentru a răspândi dezvoltarea de software în rândul maselor. Thomas Backlund nu vrea să se întoarcă înapoi în civilizație până nu își finalizează produsul, o provocare pe care nu o consideră deloc ușoară.

“A renunța la apartament și la job în același timp a fost foarte greu pentru mine. Am avut niveluri ridicate de adrenalină zile la rând”, spune el. “Pentru a domoli valurile de anxietate care m-au încercat constant, mă uitam încontinuu la o fotografie. Era poza cu frumoasa pădure în care aveam să mă mut. Asta mi-a dat puterea de a face pașii necesarii pentru a porni la drum”.

Suedezul vrea să scrie despre aventura sa o dată sau de două ori pe săptămână pe blogul propriu, care anunță “aventurile antreprenoriale ale unui programator homeless care trăiește în pădure, într-un cort”.

Foto: Thomasbacklund.com


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger