Anti-Valentine’s Dayîn Bucureşti

2

Dintre toate ofertele de distracţie de Valentine’s Day, am căutat una pe care să v-o recomandăm şi am găsit o singură petrecere în Bucureşti la care nu rişti să faci supradoză de glucoză. Ba dimpotrivă.  

Inimi goale, inimi frânte, inimi nepăsătoare,

Oameni fără inimă am ajuns şi noi. Nu vă mai PUPAŢI de la distanţă. Felicitările virtuale cu trandafiri nu-s de nasul nostru. Vă invităm să fiţi părtaşii unui ritual sângeros, toxic, solitar, dedicat celui iubit, acela pe care numai mintea l-a scornit.

Îi invităm pe toţi cei care au ales să fie singuri, pe cei dezabuzaţi de romantismul propus, pe cei înnegurati,… ciudaţi, neglijaţi, dezgustaţi, neiertaţi, neacceptaţi.

Vă propunem un set de mici performance-uri a cîte 10 minute fiecare, Body & Soul-Audio & Video cu echipa feminină de kaiac canoe “EGG NO EGO” ce va prezenta un act de iubire nesolicitat. Urmează un moment de paraşutism muzical realizat de echipa TOXIC (Madame le Pape, Bebeluna şi Claudiu Chihăiescu), apoi un moment de atletism şi teatru coregrafic by Queen Virginia Incarnata and her company.

Surprize la final, printre care linsajul unui cuplu cu bulgări de hîrtie şi alte prăji-bombe.

Duminică, 13  februarie · 8:00pm – 9:00pm

Location Cafe Art Patrudouazeci

str Lipova 34, BUS 79, 85, statie Dinicu Golescu
Bucuresti, Romania

Tags:2 comentarii

  1. Dreaga Ionut Dulamita,
    Am citit ce ai scris redactiei si doresc sa-ti dau ceva sfaturi.Eu la 23 ani am terminat o facultate si am cautat un loc de munca chiar daca nu era in profesia mea.Nici vorba de fumat si nici vorba sa cer aces egal la resurse.La ce resurse sa ai acces daca nu ne spui ce ai realizat pana la 26. Despre masina care sa stea ca nu am benzina nici vorba.Masina a venit dupa 30 ani de munca cu care circulam alternativ cate o saptamana cu sot sau fara sot.
    In incheiere doresc sa-ti spun ca in primul rand sa te gandesti ”ce dai tarii si pe urma sa te intrebi ce primesti” de la ea. Acest lucru l-a spus un mare presedinte al USA..Pe urma la 26 ani vezi pe cine alegi in conducerea statului,daca ce alegi au facut ceva deosebit in viata si s-a instruit suficient ca sa nu ne faca de ras cand se duce la Brouxelle.Daca ai intenet vezi ce delegati trimit acolo tarile mai mici ca tara noastra dar care au ambitia sa fie reprezentate astfel ca sa nu ne fie rusine ca suntem Romani.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger