Algoritmul care îţi spune ce fel de câine se potriveşte personalităţii tale

1

Un site numit PawsLikeMe susţine că deţine algoritmul perfect care să spună oricărei persoane ce tip de câine i se potriveşte cu personalitatea şi, în consecinţă, ce fel de câine ar trebui să îşi aleagă drept animal de companie.

Algoritmul constă într-un test de personalitate, bazat pe patru trăsături principale care influenţează legătura dintre om şi câine: energia, concentrarea, încrederea şi independenţa. Testul ia în calcul şi factori de mediu sau alte circumstanţe speciale pentru a oferi, la final, răspunsul personalizat.

La crearea acestui test s-a ajuns după ce, de-a lungul timpului, s-au întâlnit multe situaţii când un câine adoptat de o familie sau o persoană a fost dus înapoi la adăpost (sau la proprietarul anterior) din cauza “incompatibilităţii”. Pentru a evita astfel de nepotriviri de caracter, PawsLikeMe propune testul de personalitate care să aleagă câinele potrivit pentru fiecare dintre noi, în funcţie de cerinţele pe care le avem pentru viitorul animal de companie.

Dacă nu vreţi să parcurgeţi întreg testul, puteţi opta pentru a răspunde celor patru întrebări de bază: Câtă energie aveţi? Ce fel de petreceri vă plac? Ce fel de personalitate vreţi să aibă câinele vostru? Ce fel de personalitate aveţi voi? Sau puteţi încerca varianta completă a testului, ca să vedeţi, la final, ce rezultat obţineţi.

Mai multe detalii: Paws Like Me

Sursa şi foto: UpWorthy


Un comentariu

  1. Indiferent de rasa cainii pot fi dominanti sau docili ori energici sau apatici,placizi , in anumite limite date de fizic. Astfel putem cumpara un pui de cocker pentru ca e dragalas ca si parintii sai iar el sa fie dominant si sa-si muste stapanul cand e deranjat. Apoi putem avea un pitbull care sa fuga si de pisici si sa fie clovnul familiei. Cand alegem un caine e bine sa apelam la cineva priceput [si neinteresat sa ne vanda ceva], pentru un sfat si alegerea puiului din cuib

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger