Ai idei verzi? Înscrie-te la Greening@Festival!

0

Ai doi prieteni și multe idei verzi? Înscrie-te la concursul Greening@Festival care își propune să înverzească Festivalul Tuborg Green Fest Peninsula; concursul se desfășoară pe o perioadă de 15 zile până pe 20 august, iar participanții se pot înscrie oricând în competiție pentru a câștiga bilete VIP și mâncare la Tuborg Green Fest Peninsula – condiția este să vină cu soluții inovatoare pentru protejarea mediului și menținerea curățeniei.

Greening@Festival constă în trei probe cu durată limitată și una permanentă. Una dintre probele încheiate a avut ca scop stimularea echipelor de a crea mesaje de protejare a mediului înconjurător, cea de-a doua probă a constat în realizarea de opere de artă din deșeuri, iar proba care se află în derulare îi pune pe concurenți la adunat gunoaie.

Aproape 30 de echipe sunt înscrise, până acum, în concurs. Acestea se întrec în idei originale pentru proba permanentă care constă în propuneri pentru mobilizarea participanților la festival în vederea înverzirii acestuia.

Intră pe site-ul concursului și află la ce probă te poți înscrie acum și ce șanse ai să devansezi echipele fruntașe. Câștigă cursa de like-uri și poți ajunge la festivalul Tuborg Green Fest Peninsula care are loc între 25 și 28 august , la Târgu Mureș.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger