Află animalul tău interior

2

Fiecare dintre noi a avut momente în care s-a pierdut în gânduri și a încercat să-și imagineze ce animal ar fi fost dacă nu ar fi ieșit om. Cei de la WWF n-au uitat de acest vis și s-au gândit să ne și ajute. Au elaborat un test prin care nu numai că putem afla ce animal dăinuie în interiorul nostru sau care este animalul nostru „totem”, ci și contribui la salvarea acestuia.

Nu trebuie sa faci altceva decât să completezi un chestionar WWF cu date legate de personalitatea ta și să aștepți până când programul generează animalul care te reprezintă cel mai bine. După aflarea rezultatului, ai opțiunea să fii mulțumit și să pleci sau poti să rămâi să donezi  o sumă aleasă de tine pentru salvarea animalului tău, primind în schimb cadouri foarte drăguțe.

Dacă alegi să donezi, poți simți, dacă tot e prioada de Crăciun, sentimentul înălțător că ai făcut ceva bun. Dacă asta nu e de ajuns, primești certificat, fotografia animalului și o jucărie superbă de pluș. Jucăria o poți face cadou mai departe sau o poți păstra.

Eu am deja de câțiva ani un leu pe raft. Tu? Ce animal ești?

Foto: EPA

Tags:2 comentarii

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger