Adrian Ber aleargă doi munți pentru Pădurea Copiilor

0

Adrian Ber, pasionat al alergărilor montane de anduranță, va alerga continuu aproximativ 25 h, pentru a parcurge 123 km pe crestele a 2 munți, Făgăraș și Piatra Craiului. Evenimentul, intitulat sugestiv “Ber2M”, este cel mai lung ultra-maraton din România și va începe în dimineața zilei de 3 august. Scopul este unul nobil, deoarece Adrian dorește să atragă atenția asupra necesității programelor de împădurire și, în același timp, dorește să strângă fonduri pentru campania Pădurea Copiilor, a asociației ViitorPlus.

“Am doi copii, Ana şi David, pe care vreau să îi văd crescând înalţi ca brazii, respirând un aer curat, şi cu exemplul dragostei de natură a părinţilor lor şi a tuturor oamenilor ce îi înconjoară. Sunt animat în alergarea mea de gândul că cei de la ViitorPlus vor continua să crească păduri pentru copiii noștri; ei o fac deja de 5 ani şi au nevoie de ajutorul nostru al tuturor! Îmi doresc ca efortul meu să inspire cât mai multe persoane să susțină împăduririle printr-o donație pentru Pădurea Copiilor.”, povestește Adrian Ber.

Adrian Ber este un alergător amator, dar cu o experiență de peste 3 ani în alergările montane de anduranță, ce a reușit deja să câștige mai multe competiții de profil. El a început să susțină cauza Pădurea Copiilor cu ocazia unui eveniment similar, Transmaraton 2012, unde Adi a şi câștigat locul I în proba de ultra-maraton (70km). De atunci și-a dorit să îmbine pasiunea lui pentru alergarea montană cu strângerea de fonduri pentru Pădurea Copiilor, astfel luând naștere ideea evenimentului “Ber2M”.

Pădurea Copiilor este o campanie de strângere de fonduri a programului de împădurire “Adoptă un copac!”, prin care ViitorPlus – asociația pentru dezvoltare durabilă – își propune să planteze și să îngrijească câte un puiet pentru fiecare nou-născut din România. Până acum, au fost plantate 4 hectare de pădure, în comuna Poroschia din județul Teleorman, ce vor fi îngrijite timp de 5 ani și monitorizate alți 10 ani.

Îl poți susține pe Adrian printr-un like pe Facebook, un share al clip-ului de prezentare și printr-o donație pentru Pădurea Copiilor.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger