A noua ediție a festivalului de scurtmetraje Balkans beyond Borders

0

Perioada de înscriere la festivalul Balkans beyond Borders, ajuns la a noua ediție, s-a deschis pe 19 martie. Ediția de acest an a festivalului va avea tema Societies on Sharing (SOS).

Artiștii până în 35 de ani din regiunea balcanică și din afara ei sunt invitați să-și trimită filmele până pe data de 20 iunie 2018.

Festivalul acceptă filme de toate genurile cu o durată maximă de 30 de minute. Sunt acceptate filmele de ficțiune, animația, filmele experimentale, documentarele de scurt și mediu metraj și arta video/digitală.

Cu titlul “Societies on Sharing (SOS)”, festivalul de anul acesta încurajează explorarea unei teme cât se poate de relevante pentru societate: capacitatea oamenilor de a împărtăși, de a împarți ceea ce au, ceea ce produc, ceea ce gândesc.

Balkans beyond Borders își continuă tradiția de a organiza festivalul de scurtmetraje în alt oraș în fiecare an. Orașul care va găzdui evenimentul în 2018 va fi anunțat in curând. După opt ediții de succes, festivalul oferă în continuare noilor regizori și producători de film oportunitatea de a-și prezenta filmele, de a colabora, crea parteneriate culturale și împărtăși experiențe.

Mai multe informații despre participarea la festival pot fi găsite pe site-ul www.balkansbeyondborders.eu, pe pagina de Facebook Balkans Beyond Borders și pe Twitter (BalkansBB). Ne puteți contacta la: [email protected] Înscrierile, aici.

Balkans beyond Borders este o organizație non-profit, cu sediul la Atena, care promovează din 2010 cooperarea și mobilitatea în regiunea balcanică. Activitatea principală a organizației este organizarea anuală a festivalului de scurtmetraje Balkans beyond Borders, în fiecare an in alt oraș din regiune și cu o altă tematică. Prin intermediul festivalului și al celorlalte activități, BBB încearcă să creeze o rețea inter-balcanică care să promoveze tinerii artiști din regiune și să distribuie și promoveze arta și cultura balcanică atât in regiune, cât și în afara
ei.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger