A, de la Animal

2

animal font

Grafic designerii gasesc adesea modalitati inedite de exprimare pentru proiectele lor cu suflu eco. TOTB a facut o selectie de fonturi special create pentru a atrage atentia asupra fragilitatii planetei.

de Cosmin Popan

Litere in forma de animale sau fonturi care mananca putina cerneala imprimantei. Iata o lista a celor mai recente si ingenioase fonturi eco selectionate de TOTB.

1. We are animals (vezi mai sus) este o combinatie surprinzatoare si extrem de sugestiva de canguri, morse, girafe si zebre cu parti ale corpului uman (sani, picioare), mitraliere, Darth Vader si role.

2. Ecofont incearca sa salveze mediul litera cu litera. Este vorba de un font eco-friendly, care poate fi descarcat gratuit si care reduce consumul de cerneala al imprimantei cu pana la 20 de procente. Fiecare litera are mici gauri care necesita, in acest fel, mai putina cerneala la tipar.

ecofont

3. Fontul cu pasari facut de cei de la kapitza.com nu e cu litere, ci cu simboluri. E insa la fel de impresionant ca cele de dinainte.

font cu pasari

Tags:2 comentarii

  1. Cu parere de rau, dar TOTB sa nu aiba impresia ca a inventat roata!
    E plin net-ul de portaluri dedicate fonturilor, foarte multe fiind chiar gratuite (la cerere, pun la dispozitie o lista destul de cuprinzatoare).
    Problema este ca in RO, la ora actuala, nu cred ca este vreo agentie care sa utilizeze corect (dpdv al drepturilor) fonturile de care dispun. Nu mai vorbesc de site-uri sau de bloguri! Pana si Arial-ul asta comun se poate utiliza numai in anumite conditii.
    Daca ma poate contrazice cineva, sa o faca!

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger