A cumpărat un magazin întreg pentru a dona jucăriile copiilor străzii

4

O femeie din New York, pe nume Carol Suchman, a trecut pe lângă un magazin de jucării care anunţa că se va închide în curând. Carol, care cumpără în fiecare an jucării pe care le donează copiilor străzii, s-a gândit ca, de data asta, să cumpere tot magazinul.

De regulă, spune femeia, prefera să rămână un donator anonim, nu să se laude cu gesturile ei caritabile, dar acum s-a trezit subiect al ştirilor, după ce a cumpărat mii de jucării, dar şi articole şcolare, de la magazinul Hudson Party Store, pe cale de închidere. După ce le-a achiziţionat, le-a împachetat frumos şi le-a trimis departamentului responsabil cu persoanele străzii din New York.

Directorul departamentului, Antonio Rodriguez, spune că este pentru prima dată când o persoană cumpără un magazin întreg cu scopul de dona, apoi, toată marfa din el copiilor aflaţi în adăposturi. “Suntem recunoscători pentru această generoasă donaţie şi ne încântă ideea că vom putea duce puţină bucurie acestor copii care au atât de puţin în viaţă”, a spus acesta. Carol Suchman speră doar ca acţiunile ei să inspire şi pe alţii să facă gesturi caritabile.

Surse şi foto: MashableABC News, My Modern Met, Today


4 comentarii

  1. Foarte frumos . Dar ce fac copiii strazii cu jucariile atunci cand stau in frig, nu au o casa , nu au mancare sau nu au parinti ? ?

  2. Ia sa ne uitam putin si la noi in ograda…..Ati vazut cumva Videni, Berceni, Basesti, Iliesti, sau alte astfel de personaje soioase si de parveniti ai politicii nostre donand vreodata ceva ??? Dupa ce au jumulit tara asta, nu sunt in stare macar intr-un minim gest sa imparta ceva cu amaratii acestui popor. Nici macar atata nu ii lasa inima pe hapsani ! Pana si Mafia facea cota parte din ce fura pentru a dona amaratilor din zona ei de influenta ( cu scopul de a atrage simpatii, evident ) . Scarbele astea de la noi din Romania sunt atat de avare incat nu arunca nici macar 1 leu celor napastuti de soarta….La puscarie cu voi, nenorocitilor ! Confiscarea averilor obtinute fraudulos !!!! Am cerut schimbare, sa fie schimbare atunci !!! Sa nu doarma linistiti cei ce au furat !!!

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger