A aparut avatarul romanesc: Razboiul se duce de data asta la Rosia Montana

15

avatar

In ultimele zile a inceput sa circule pe internet o varianta de trailer Avatar cu subtitle romanesc. Noua ni s-a parut haios. Nu comentam pe continut, pur si simplu va aratam si voua filmuletul. Comentati voi…

Tags:15 comentarii

 1. De pe valea Ariesului on

  Are dreptate.
  din pacate multi dintre noi pt un blid de linte ne vindem sufletul.. TRIST!

  Pe Aries au reaparut rate salbatice pesti.. Au aparut o multime de pensiuni.. nu stiu cat aduc la bugetul statului dar cred ca mai mult de 4 mild in 12 -16 ani ..
  Avem locuri frumoase!Aer curat, veniti sa le vedeti

  • ai vazut ca in tara cineva a cerut guvernului sa-i taie salariu sau fondurile pt. ceva? nu, pai daca democratia s-a convertit intr-un targ ieftin, ex. Geoana noi dam atata, Tariceanu, ba noi dam mai mult, pensii, salarii, sporuri etc. Care este secretul Chinei de a crescut cu 10% in ultimul trimestru? salariile cresc cu productia dar ceva mai in urma, la noi, merc pe deficit, luam bani imprumut sa platim salarii, asa ceva nu-i normal.

 2. E foarte reusita compilatia.
  E si bine tintita, intrucat de data asta se pare ca toate paratidele fara deosebire de culoare, rosu, galben sau portocaliu, si-au dat mana cu mogulii.
  Iar canadienii sau ce or fi, baga reclame in toate posturile si ziarele si e foarte greu sa rezisti, chiar daca esti un jurnalist cu bun simt patriotic, ecologic, etc.
  E nevoie de asemenea mesaje, care constientizeaza populatia (adormita).

 3. foarte tare! ne place!
  gica din sulina oare cine e? cine din mass media romaneasca a inspirat acest personaj?
  rosia montana trebuie salvata!

  • Nu te-ai prins??? :-))) Liviu Mihaiu (Radio Guerilla), fost guvernator al Biosferei Delta Dunarii, plimbat prin Noua Zeelanda pe banutii RMGCului, astazi sustinator tacit al proiectului, dupa logica: Oricum se va face proiectul, deci haideti sa vedem cum sa-l facem mai ‘ecologic’. (Defapt altii sint si mai rai, resp. lasi, tacand din gura si acceptand cenzura cumparata de RMGC prin reclame. Este cazul inclusiv al celor de la Academia Catavencu care au primit silentio stampa…) Poata poate se topeste totusi calota de gheata si se decongeleaza din nou subiectul super fierbinte care este RM!

 4. Si acum daca cineva este de acord cu proiectul, il veti cataloga ca fiind vandut?!
  Ciudat mod de a apara valorile fundamentale, inclusiv dreptul la opinie!

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger