85% dintre utilizatorii de smartphone-uri ar renunța mai degrabă la apă decât la aplicații

1

Cât de dependent ai devenit de aplicațiile de pe telefonul mobil? Folosești una pentru a te trezi dimineața, una pentru a-ți plănui drumul spre serviciu și una pentru a-ți organiza ziua? Sau, mai rău, crezi că nu ai putea face lucrurile astea fără aplicații?

Un sondaj printre utilizatorii de aplicații pe telefonul mobil arată că 82% dintre ei au aplicații critice pentru ei, fără de care nu s-ar descurca nici măcar o zi. Printre aceste aplicații se numără mail-ul, Facebook-ul și aplicațiile-alarmă.

În cadrul sondajului 2013 Mobile App Behaviour au fost chestionați 762 de utilizatori de smartphone-uri din SUA, Marea Britanie, Germania, Franța și Spania.

Se pare că suntem cu toții niște dependenți. 85% dintre intervievați au spus că mai degrabă s-ar descurca fără apă decât fără aplicații. Spaniolii se pare că sunt cei mai dependenți. 18% dintre francezi nu sunt în stare să comande cina fără a folosi aplicația de pe telefon, iar 50% dintre americani au spus că n-ar rezista patru ore fără aplicațiile de pe telefon.

Unii intervievați au spus că utilizează chiar și 50 de aplicații pe zi. Tu câte folosești?

Sursa: mashable.com

 

 


Un comentariu

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger