8 metode inediteşi inventive de refolosire a tricourilor vechi

8

5. Colier

La început am fost mai reticienţi, dar rezultatele de la Dollar Store Crafts ne-au convins.

Flickr – lazytrochet

6. Sacoşă reutilizabilă

Dacă v-aţi săturat de toate sacoşele verzi cu sigla mare a companiilor, în cazul în care nu vreţi să folosiţi pungile de plastic, iată o idee interesantă. Unicitatea este garantată. Şi dacă chiar vi se pare o idee atât de complicată la prima vedere şi nu ştiţi cum să vă apucaţi de ea, puteţi să apelaţi la Martha Stewart.

Flickr – 350.org

7. Chiloţei

Favoritul meu. Arată interesant, nu stiu însă cât este de durabil. Pentru idei, daţi click aici.

Flickr – Luiza

8. Salvarea tricoului

Dacă nu vreţi nicicum să renunţaţi la tricoul favorit nici după ce aţi reuşit să îl pătaţi consecutiv cu vin roşu, cafea şi maioneză, această idee v-ar putea fi de folos. Ideea este ca brodelile care ascund petele să fie într-un număr mai mic decât materialul original.

Flickr – frangrit

Citeşte şi:

Copiii prefabricați ai viitorului. Când science fiction-ul devine realitate

7 metode simple şi puţin ştiute pentru economisirea banilor la iluminatul casei

Interviu cu Dr. Michio Kaku, co-fondator al teoriei corzilor: Despre pelerina invizibilității, sabia Jedi, teleportare și colonizarea galaxiilor

Wikileaks a devenit substantiv comun

Sursa: Huffington Post

Foto main: Flickr- zen

1 2

Tags:8 comentarii

 1. Doamne fereste! Spre ce lume de indreptam?????O lume ponosita care miroase a vechi, facuta din vechituri? Cum or sa arate femeile imbracate in fuste facute dint tircouri????? Si cu papuci de cirpa in picioare??????? Ce fel de copii or sa produca astfel de mame sleampate??????
  Chiar nu mai aveti despre ce scrie si trebuie sa veniti cu aiureli din astea?

  • Draga Vica, in cel mai bun caz, esti o snoaba si atat.
   dar mai poti fi si o persoana fara fantezie, fara har si fara simtul umorului.
   Eu as purta, – si chiar o sa port – o asemenea piesa de imbracaminte, considerand-o e foarte shik, originala, si oricum, unicat. Habar n-ai! Te asigur ca si eu sunt o asemenea mama pe care o incriminezi, si te anunt ca am niste copii plini de fantezie, umor, si buna crestere. Ai tai?/?
   Asa ca iti doresc vreo 10 rochii de seara cu paiete si strassuri Starowski, sa te imbraci cu ele la cumparaturi in Moll. Ai sa vezi ca toata lumea te va baga in seama! Succes!

 2. Da, Vica are dreptate. Ce idee stupida ! Cum sa faci copii in fusta din tricou ? O dai jos mai intai. Apoi, faza aia cu husa de laptop. Pai n-am inteles, cine are laptop ? Poate 2-3 oameni din lume. Laptopurile vor fi mai raspandite abia peste 40-50 de ani.
  Va uram atat dumneavoastra cat si cititorilor dumneavoastra (mai ales Vica) un an nou ( 1982 ) fericit si plin de impliniri pline.

 3. Cred ca sunt doar niste alternative haioase de a reutiliza un tricou vechi. Eu de cele mai multe ori fac tricourile care nu mai pot fi purtate carpe de praf.

 4. Bravo ADEVARUL! Draguta si amuzanta idee! Daca ati prezenta mai multe asemenea, macar de sarbatori in locul interminabilelor interviuri cu persoane neterminate psihic si intelectual, poate v-ar citi mai putina lume, e drept, dar ati sacpa de scaetii de pe forumuri. LA MULTI ANI 2011!

 5. Pingback: Rezoluţii verzi pentru 2011 » Think Outside the Box

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger