62 de ONG-uri: Uciderea câinilor, votată prin fraudă parlamentară

6

Dupa ce au desconsiderat toate raţionamentele logice definitivate prin prisma istoricului şi prin rezultatele cercetărilor efectuate de instituţii şi organisme specializate privitoare la modele de gestionare corectă şi eficientă a câinilor comunitari, după ce luni de zile puterea s-a străduit să-şi asigure prezenţa deputaţilor susţinători, ca să-şi poată face numãrul necesar de votanţi, după ce puterea a investit într-o campanie manipulatoare de anvergură contra maidanezilor, dupã ce au încercat să decredibilizeze activitatea ONGurilor şi iubitorii de animale, văzând că nicicum nu răzbesc în a trece legea, au adoptat metoda clasicã: FRAUDAREA.

Ca sã treacã, legea avea nevoie de 167 voturi. A “obținut” fix 168, deși se înregistraserã doar 164. Deputați care au votat “NU” au apãrut cã ar fi votat “DA”.

Numai implicarea atâtor forțe pentru adoptarea unui proiect legislativ reprezintã ea însãși incontestabilã dovadã a unei mari afaceri.

Legea constă într-un cumul de prevederi neconstituționale, fapt pentru care, împreunã cu mai mulți avocați, am demarat deja procedurile de atacare la Curtea Constituționala.

Vom uza de toate cãile legale de atacare a prevederilor ilegale, imorale și generatoare de violența pentru a împiedica punerea în practicã a acestei aberații legislative.

Vom informa toate organizațiile din strãinãtate, vom sesiza Parlamentul European, Comisia Europeanã pentru Drepturile Omului și orice alte organisme internaționale referitor la:

–          încãlcarea tuturor normelor de moralã

–          incitarea cetãțenilor la violențã

–          susținerea și încurajarea corupției, furtului banului public

–          aducerea societãții românești într-o stare de mediocritate

Românii, în marea lor majoritate cu respect fațã de viațã și ființe, nu mai accepta escaladarea violențelor, masacrelor, nu mai acceptă încãlcarea demnitãții, încãlcarea dreptului la libertate individualã, încãlcarea dreptului la proprietate, condamna incitarea la crimã, ura, jaf public, discriminare – pentru cã toate acestea se “legifereazã” prin PL 912 de gestionare câini fãrã stãpân.

Vã reamintim cã:

–      în România sunt maximum 400.000 câini comunitari și nu 3 milioane

–      în lagãrele de exterminare ale primãriilor, costul întreținerii unui câine = spre 0 lei, și nu 375 lei

–      gestionare câini = prindere, ucidere prin metode crude, ilegale, inumane

–      uciderea în masã s-a dovedit falimentarã; sterilizarea în masã, acolo unde s-a aplicat, s-a dovedit un succes

–      cost eutanasie = 265-800 lei (cf. cu datele oficiale date de primării); cost sterilizare = 65 lei (incluzând utilitãți, cheltuieli personal etc.)

Comunicatul a fost semnat de 62 de ONG-uri, printre care Federația Națională pentru Protecția Animalelor, Pet Hope Timișoara, Animal Life Sibiu, Save the Dogs and Other Animals Constanța și multe alte asociații din București și alte orașe din țară.


 

 

 


6 comentarii

 1. pe viitor nu te vor musca progeniturile respectivului caine:D

  O mare idiotenie, problema NOASTRA(a romanilor) nu tine de eutanasierea/sterilizarea cainilor, tine de faptul ca suntem muscati si agresati zilnic de un caine comunitar.

  Sunt un mare, mare, MARE iubitor de animale, in special caini, dar m-am cam saturat de situatia asta de 2 bani, in ultimii 20 de ani am fost muscat de 10 ori cred de cainii astia; si nu sunt singurul.
  Pur si simplu nu ma mai intereseaza ce se intampla cu cainii astia comunitari, dar sa dispara odata!

  Vorba aia: Vreau o tara ca afara.

 2. Daca s-ar aplica si in Ro legea alternativei constructive, ar fi ca in afara, insa aici ori ne lasati sa va furam banii sa va scapam de caini ori nu ne bagam ca tre sa vedem cum ne invartim sa luam banii aia prin alte metode. Ce ne deosebeste de alte tari “civilizate” este mentalitatea si modul de gestionare al problemelor, nu fatul ca aici sunt foarte multe probleme si acolo nu…
  nu am fost muscata niciodata de un caine de strada desi locuiesc la marginea bucurestiului unde sunt haite destule… Ma deranjeaza un singur lucru: se inmultesc foarte repede si intr-adevar de foame pot deveni prezente la fel de neplacute ca maimutele comunitare din India… Insa: solutia gasita nu este nici ieftina nici civilizata. Vorbesc in numele propriu, fara sa consider parerea altuia o idiotenie. Sa supunem la vot. Eu sunt anti uciderea in masa a cainilor, pro castrare si investirea in adaposturi unde se pot crea eventual si locuri de munca..

 3. Daca va ajuta sa mearga denuntarea la mai multi oameni si in mai multe tari o traducerea in limba spaniola (mersi de informatie)

  62 ONGs: la matanza de los perros, votada por fraude parlamentario

  Después de que se consideraron todos los razonamientos lógicos definidos por el prisma histórico y por los resultados de las investigaciones efectuadas por las instituciones y organismos especializados con respecto al modelo de gestión correcto y eficiente con respecto a los perros comunitarios, después de que muchos meses el poder se a esforzado asegurarse la presencia de los diputados que den su apoyo, para que se pueda hacer el número necesario de votantes, después de que el poder a invertido en una compañía manipuladora de envergadura contra los perros callejeros, después de que intentaron desacreditar la actividad de las ONGs y de los amantes de los animales, viendo que de ningún modo se lograba cruzar los obstáculos para pasar la ley, adoptaron el método clásico: EL FRAUDE.

  Para pasar, la ley necesitaba 167 votos. “Obtuvo” justo 168, pero se registran sólo 164. Los diputados que votaron “NO” aparecieron como si hubieran votado “SÍ”.

  Nada más la implicación de tantas fuerza para adoptar un proyecto legislativo representa en sí mismo una incontestable prueba de un gran negocio.

  La ley consta de una acumulación de previsiones inconstitucionales, hecho por el cual, junto con muchos más abogados, ya nos adelantamos en los procedimientos de ataque en la Corte Constitucional.

  Vamos a usar todas las vías legales de ataque a las previsiones ilegales, inmorales y generadoras de violencia para obstaculizar la puesta en práctica de esta aberración legislativa.

  Vamos a informar a todas las organizaciones del extranjero, vamos a comprender el Parlamento Europeo, La Comisión Europea para los Derechos del Hombre y cualquier organismo internacional referente a:
  -el atropello de todas las normas morales
  -incitación de los ciudadanos a la violencia
  -el apoyo y la motivación a la corrupción, al robo del dinero público
  -llevar a la sociedad rumana a un estado de mediocridad

  Los rumanos, en su gran mayoría con respecto a la vida y al ser, no aceptan más la intensificación de la violencia, de la masacre, no aceptan más el atropello a la violación de la propiedad, condenan la incitación al crimen, al odio, al derroche público –porque todos estos se legislan por medio del PL 912 de gestión de perros sin amo.

  Les recordamos que:

  -en Rumanía hay máximo 400.000 perros comunitarios y no 3 millones
  -En los campos de exterminio de los municipios, el costo de manutención de un perro es de cerca 0 lei, y no de 375 lei (86 euros).
  – La gestión de los perros: atraparlos, matarlos por medio de métodos crudos, ilegales, inhumanos
  – El asesinato en masa se ha probado que falla; la esterilización en masa, allí donde se ha aplicado, se ha probado que funciona
  -El costo de eutanasia es de 265 a 800 lei (de 60 a 183 euros) (cifra con datos oficiales de la alcaldía); el costo de esterilización es de 65 lei (15 euro) (incluyendo las utilidades, el gasto de personal, etc)

  El comunicado ha sido firmado por 62 ONGs, entre las cuales la Federación Nacional para la Protección Animal, Pet Hope Timisoara, Animal Life, Sibiu, Save the Dogs and Othe Animals Constanta y muchas otras asociaciones de Bucarest y otras ciudades del país.

 4. Problema nu e a cainilor, ci a oamenilor. Cainii aia de pe strazi nu au venit acol ode pe marte, ci au fost aruncati in strada, pui fiind, de stapanii care nu isi controleaza reproductivitatea animalelor de casa. Acum, la randul lor, se inmultesc necontrolat. Rusine celor care arunca puii de caini in strada!!!!

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger