5 specii de animale se sting pentru a aprinde erecţii

0

Ţestoasele din Madagascar sunt ameninţate cu dispariţia pentru simplul fapt că asiaticii le preţuiesc carapacele cu proprietăţi afrodisiace. Grist.org a întocmit o listă cu 5 specii de animale, în frunte cu ţestoasele mai sus amintite, care se confruntă cu riscul extincţiei din cauza unor mituri ce spun că părţi ale corpului lor deţin secretul vigorii peniene.

2. Tigrii

Toate cele cinci subspecii de tigru rămase în viaţă sunt ameninţate acum cu dispariţia. În sălbăticie mai găsim astăzi doar circa 10.000 de tigri, în comparaţie cu cei 100.000 care cutreierau savanele acum 100 de ani. Unul dintre motive: unii cred în mod fals că penisul lor are proprietăţi afrodisiace şi sunt în stare să plătească foarte mulţi bani pentru a-l resuscitate pe-al lor. Penisul de tigru mai este folosit însă şi pe post de podoabă sau în ritualuri.

3. Rinocerii

Coarnele de rinocer sunt nişte unghii uriaşe  – şi asta pentru că conţine cheratină, o proteină care intră în structura unghiilor -, dar nişte unghii pe care medicina tradiţională chineză le bănuieşte de proprietăţi miraculoase împotriva disfuncţiilor erectile. Evident, coarnele de rinocer sunt al naibii de scumpe. Pentru a evita smulgerea lor în scopuri sexuale, rangerii din rezervaţiile naturale le taie rinocerilor coarnele pentru a nu stârni interesul braconierilor.

4. Urşii

Cu o soartă la fel de tristă se confruntă şi urşii negri, şi asta pentru că oamenii din Orientul Îndepărtat cred că băşica fierii lor este dotată cu puteri afrodisiace miraculoase.

5. Căluţii de mare

Cine ar fi crezut? Oamenii de ştiinţă din India cred că dacă vor confirma proprietăţile medicinale şi afrodisiace ale căluţilor de mare – care sunt consumaţi de peste 2.000 de ani pentru un plus de stimul sexual -, îi vor convinge pe pescari să înfiinţeze crescătorii pentru această specie în loc să prindă exemplare din sălbăticie. Unii oameni au sugerat că o alternativă mai bună ar fi împărţirea de pastile Viagra.

Mai puteţi citi şi Funcţionează oare afrodisiacele naturale?

Foto: Flickr/Just chaos


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger