5 mituri spulberate despre gay

31

Homosexualii au fost acuzaţi că sunt părinţi nepotriviţi, că cel mai probabil sunt pedofili sau că nu sunt în stare să întreţină relaţii amoroase lungi, pe lângă alte chestii şi mai nasoale. Cercetările arată însă că toate cele enumerate mai sus sunt cu adevărat mituri. Informaţiile de mai jos nu sunt deloc noi, însă merită revitalizate.

1. Toate animalele sunt heterosexuale

În ciuda percepţiei populare că împerecherea dintre bărbaţi şi femei este singura combinaţie naturală, lumea animală este plină de exemple de cupluri de acelaşi sex. Penguinii, delfinii, bizonii, lebedele, girafele şi cimpanzeii sunt doar câteva dintre speciile care nu trăiesc după modelul biblic bărbat+femeie. Cercetătorii încă încearcă să afle motivul pentru care animale de acelaşi sex întreţin relaţii amoroase între ele din moment ce asta nu se lasă cu pui. Una dintre ipoteze este că practica îi ajută pe membrii unei specii să-şi întărească legăturile sociale sau îi încurajează pe unii indivizi să-şi focalizeze resursele pe creşterea nepoţilor, răspândindu-şi indirect genele astfel. Sau poate pur şi simplu le place. Nu toate actele sexuale au funţie reproductivă, în ciuda a ceea ce crede biserica.

2. Relaţiile homosexuale nu sunt de lungă durată

O altă prejudecată este că relaţiile gay nu sunt atât de profunde şi de durabile precum cele heterosexuale, pe care studiile ştiinţifice a spulberat-o. “Există destul de multe dovezi care arată că atât lesbienele, cât şi homosexualii vor să fie într-o relaţie puternică, bazată pe devotament şi că reuşesc să creeze astfel de parteneriate, în ciuda dificultăţile impuse de prejudecăţile sociale, de stigmă şi de lipsa de recunoaştere legală a relaţiilor între persoane de acelaşi sex”, a spuns psihologul Anne Peplau, de la UCLA, pentru publicaţia Livescience. De exemplu, cercetătorii de la Universitatea din Washington au colectat date legate de cuplurile homosexuale pe o perioadă de 12 ani şi au observat că doar 20% din ele s-au destrămat în respectivul interval de timp, cifra fiind mai mică decât rata divorţurilor cuplurilor heterosexuale. Oamenii de ştiinţă au observat totodată că cuplurile gay sunt mai eficiente la rezolvarea conflictelor şi la încurajarea sentimentelor pozitive.

3. Majoritatea pedofililor sunt gay

Cercetătorii au încercat să afle dacă homosexualii sunt mai înclinaţi spre pedofilie decât heterosexualii (cum se crede în popor) şi au observat că nu este cazul. În 1989, de exemplu, cercetătorii de la Institutul de Psihiatrie Clarke din Canada le-au arătat unor bărbaţi gay şi unora heterosexuali fotografii cu copii, apoi le-au măsurat nivelul de stimulare sexuală. Cel al homosexualilor nu a fost mai puternic la văzul pozelor cu băieţei decât cel al heterosexualilor atunci când au avut în faţă fotografii cu fetiţe. În 1994, un alt studiu, realizat la Universitatea din Colorado, s-a bazat pe mărturiile a 269 de copii ce fuseseră molestaţi sexual de către adulţi. În 82% din cazuri, agresorul s-a dovedit a fi partenerul heterosexual al unei rude apropiate de-ale copilului. Agresorul a fost identificat ca fiind homosexual sau lesbiană în doar 269 de cazuri.

4. Părinţii gay nu sunt la fel de buni precum o mamă şi un tată

Mulţi dintre cei care se opun căsătoriilor şi adopţiilor gay sunt de părere că părinţii de acelaşi sex nu sunt potriviţi pentru un copil, care ar avea nevoie atât de un tată, cât şi de o mamă pentru a ajunge un adult sănătos. Cu toate acestea, un studiu recent care a analizat aproape 90 de tineri, dintre care jumătate trăiau alături de cupluri de femei, iar restul aveau mamă şi tată în sens tradiţional, a arătat că adolescenţii din ambele grupuri aveau rezultate similare la şcoală. Totodată, copiii cu două mame sau cu doi taţi nu sunt mai înclinaţi spre infracţiuni sau comportamente violente decât cei cu o mamă şi un tată, a arătat un alt studiu.

5. Homosexualitatea este o alegere personală

Deşi unii oamenii susţin că a fi homosexual e opţional sau că homosexualitatea poate fi vindecată, dovezile ştiinţifice arată că atracţia între persoane de acelaşi sex are o bază genetică şi biologică. Pentru a testa dacă genele au un rol în toată treaba asta, cercetătorii au comparat gemeni identici (care au aceleaşi gene în proporţie de 100%) cu gemeni care împărtăşesc doar 50% din gene. O analiză a acestor studii realizată în 2001 a observat că aproape toţi gemenii identici erau înclinaţi să aibă aceeaşi orientare sexuală – fie gay, fie hetero – în comparaţie cu ceilalţi, care sunt mai puţin apropiaţi genetic. Asemenea observaţii arată că genele reprezintă un factor al orientării sexuale. Alte cercetări au arătat că unele efecte biologice, precum expunerea la hormoni în timpul sarcinii, joacă de asemenea un rol în conturarea orientării sexuale. Iar unele diferenţe fiziologice, cum ar fi cele la nivelul urechii interne, dintre homosexuali şi heterosexuali contribuie la fixarea acestei idei. Totodată, au fost depistate diferenţe şi la nivelul sistemului nervos central între persoanele homosexuale şi cele heterosexuale, ceea ce trimite la anumiţi factori care au intervenit în dezvoltarea timpurie a creierului.

Sursa: Livescience

Foto: Flickr/mateoutah


31 de comentarii

 1. 5 mituri despre gay:

  1. Nu pot face copii.
  2. Comportamentul lor sexual nu este acceptat de Dumnezeu.
  3. Nu practica prozelitismul agresiv.
  4. Nu incearca sa influenteze prin media si prin lobby tinara generatie sa-si “ïmbratiseze”latura feminina.
  5. Nu incearca sa forteze acceptarea de catre societate prin obligarea majoritatii sa le acorde dreptul de a se casatorii precum cuplurile heterosexuale.
  6.

   • Concluzia ta ! Negi adevarul celuilalt ? de ce ?

    Impotriva naturii, treaba ta. Dar nu impotriva ratiunii.
    Pentru ca impotriva ratiunii este impotriva speciei. Si cine este impotriva speciei trebuie eliminat. Punct.

  • 1.cum naiba e mit ca gay people nu pot face copii?
   pai un gay are uter?!!! E O REALITATE!
   mit era daca ziceai ca gay peoples sunt parinti prosti/buni si incercai sa argumentezi contrariul (ca de fapt ei nu sunt asa..de fapt sunt ft buni/rai parinti).
   2.asa pare daca cititm povestea biblica ci Sodoma si Gomora..altfel eu cred ca Dumnezeu e mai mult neutru decat implicat in treaba asta….el a lasat pe ADAM si EVA si..PUNCT!!nu pe SAM SI MATT! lucrurile in jur sunt yin / yang, niciodata yin/yin sau yang/yang…asa cum o baterie cu doi poli – sau doi poli + nu poate functiona.
   3.nici mie nu mi se pare ca practica
   4.da
   5.legat de punctele 3,4 si 5…asta se intampla pt ca nici nu au forta necesara..fiind o deviatie de la normal.(uita-te ca situatia oamenilor cu handicap fizic este intr-o situatie mult mai buna..)

   si DA, m-ar deranjeaza ft tare nu faptul ca exista gay, nu faptul ca au dreptul ci faptul ca vor sa fie considerati un cuplu normal si nu sunt asa!!
   o vad mai degraba o problema integrata cumva in societate dar fara sa devina nomalitate…pt ca nu e!!!

   si ceea ce m-ar face sa ma dezic de religia crestina ar fii acceptarea oficializarii casatoriilor gay intr-o biserica de acest gen cu binecuvantarea (in ghilimele) a preotului si a lui Dumnezeu….

   fiecare sa isi astearna plapuma cat i se intinde si fara sa deranjeze pe altii…
   raportat la oficierea casatoriilor intre gay in biserica ..legalizarea prostitutiei mi se pare chiar un act spiritual profund:)

  • Daca comportamentul lor sexual nu este acceptat de fortele supranaturale, banuiesc ca o sa apara la un moment dat un tufis vorbitor in flacari sau ceva de genul asta, care va clarifica lucrurile:

   “Moise, iti poruncesc sa nu fii gay! [tunete si traznete in fundal]”

  • O singura intrebare am: Ti-a spus Dumnezeu ca nu le accepta comportamentul sexual? Exista o diferenta intre Biserica si Dumnezeu. 🙂

 2. Pingback: 10 stiri – 27 iunie 2011 | 10Lucruri.ro

 3. Pentru ce trebuie sa suport eu chestii din astea ?? Cine mama dracului va da dreptul sa “popularizati ” anomalia pe care o traiti ? Daca este o boala, pai te duci la doctor. Daca asa iti place sa traiesti, nu chinui pe ceilalti cu deviatia ta. Respectul inainte de instinctele tale. Asa ar trebui.

  • doctorii de alunga, ei spun ca nu ar fi o boala. singurul mod in care ne pot ajuta este sa ne faca sa ne acceptam pe sien 🙂

 4. gigele tu te gandesti ce se petrece intre ei, nu o face nimeni in fata ta. pastreaza-ti gandurile in tacere.
  nu popularizeaza nimeni nimic, e vorba ca pana acum era la fel de mult dar ascuns. vrem doar sa nu mai demonizati aiurea niste oameni care iubesc pe cine vor ei, nu pe cine vor altii ca tine.
  unde ai auzit ca e o boala? spune-mi si mie cu ce se trateaza. Sau unu` / una vindecat/a.
  Nu e vorba doar de sex mai baiatule, e iubire, pe care cumva sper sa o intalnesti in viata si tu, cu cine vrei tu.
  O singura rugaminte, vorbeste civilizat.
  si cu sodoma si gomora ia-o usor, o face fiecare pe riscul lui, nu e nevoie de diletanti ca tine.
  nu mai citi doar ce iti convine, homosexualitatea a existat dintotdeauna, si dumnezeu nu arunca cu pietre dupa oameni. Pentru aia terorizati de frica si fara iubire ca tine, poate sa arunce si cu apa fierbinte. Fara efect, esti doar un xerox.
  nu te chinuie nimeni cu nimic, ma chinui eu sa vorbesc cu un bolovan ca tine. lasa-i frate, fiecare se naste liber, creste-ti tu copii tai cum vrei si altii pe ai lor. daca vrei stat, drepturi egale. nu imi bagi o religie pe gat ca-ti da tie majoritatea.
  mai bine taceam..ca prostia e multa tare pe lumea asta. acum deschid robinetul toturor frustrarilor si cliseelor tale. ma gandeam ca poate am norocul sa dau peste un om inteligent. dar ma indoiesc..atat de mult, incat iti spun de pe acum, sanatate si numai bine!

 5. 1. eu sunt dorel și sunt gay! adică îmi plac BĂRBAȚII! chiar dacă sunt și eu BĂRBAT!
  2. eu sunt gigel si sunt gay! adică iubesc BĂRBAȚII! chiar dacă sunt și eu BĂRBAT!
  3. gigel îl întâlnește pe dorel și devin iubiți
  4 după un timp gigel și dorel vor să facă sex
  5. gigel e bărbat deci face sex ca un bărbat, chiar dacă îi plac bărbații
  6. dorel nu își neagă bărbăția dar îi plac bărbații deci face sex CA UN BĂRBAT!

  adică ambii vor să BAGE ȘOPÂRLA UNDEVA …

  cercetătorul normal la cap vrea să verifice dacă așa ceva poate exista, dacă e real, așa că nu poate decât să apeleze la teste științifice!

  le cere celor doi iubiți să îi dovedească faptul că sunt gay, bărbați și se iubesc reciproc

  dorel și gigel produc dovada, o partidă de sex live

  cercetătorul NORMAL LA CAP, notează rezultatul:
  => în acest cuplu actul sexual sa consumat prin încercarea celor doi parteneri de a face sex NORMAL, cum a fost vorba de doi bărbați unul a făcut pe bărbatul, celălalt pe femeia

  cum ambii pretind că sunt bărbați și le plac BĂRBAȚII cu care vor să facă sex e clar că ceva nu se potrivește!

  concluzia e clară ca lumina zilei, cei doi parteneri gay NU SUNT SĂNĂTOȘI LA CAP, au bubă pe creier nene! dacă erau sinceri făceau amândoi pe bărbații dar cum actul sexual e programat genetic să se consume în mod normal doar între un bărbat și o femeie au făcut și ei ce au putut în condițiile date

  altfel spus iubirea nu e tot una cu sexul că dacă ar fi te-ai iubi în fiecare zi făcând sex cu tine însuți, adică făcând LABĂ!

  homosexualitatea e la fel ca o labă tristă, o negare permanentă a realității, a faptului că iubirea nu e tot una cu sexul normal, funcția reproductivă, și că restul variantelor de sex, aici intră și onania, în afara celui care e făcut cu scop reproductiv NU SUNT NORMALE! nu își ating obiectivul!

  căsătoria ar trebui definită și prin funcția sa socială reproductivă iar sexul ar trebui considerat dpdv științific ca ceva diferit de iubire! că de iubit îți iubești și pisica sau câinele, chiar poți face sex cu ele la fel de anormal ca sexul între gay, dar pentru asta nu trebuie să te căsătorești!

  chiar dacă cei doi parteneri homosexuali se căsătoresc ei nu se pot reproduce făcând sex normal între ei decât apelând la un al treilea partener, DE SEX OPUS, din afară … drept consecință căsătoria dintre ei e nulă, e o ficțiune juridică …

  aici chiar și bisericoșii au căzut în capcana confuziei dintre funcția sexuală și cea spirituală a nevoii de iubire și refuzând să definească corect căsătoria legală dintre doi oameni, ca iubire + sex, au pierdut războiul cu poponarii care nu a trebuit decât să pretindă faptul că se iubesc, ceea ce e corect!

  păi dacă mă pot căsători în mod legal cu oricine mă iubește mă pot căsători și cu motanul meu! și cu un copac! și cu un bolovan! doar ne iubim! ce rău poate fi în asta!?

  e ca și cum ai spune că a mânca pietre e ceva normal dacă îți plac și nu faci rău altora! pe orice astfel de țicnit anormal, cu bubă la cap, dacă continuă să mănânce pietre până moare de foame nu îl poți considera decât anormal, nu normal!

  mai ales dacă mâncând pietre pretinde că e ok, că nu va muri de foame, că lui îi e suficient o masă frugală cu câțiva bolovani! face rău cuiva? nu, doar lui însuși, așa că dacă nu îl poți convinge de faptul că a mânca pietre pentru a-ți potoli foamea nu e bine și își face rău singur îl societatea civilizată a secolului XXI pretinde că nu ai dreptul să îl oprești, să îl hrănești cu mâncare adevărată în mod forțat, că trebuie să îl lași în pace pentru că nu face rău nimănui decât lui însuși …

  la fel e și cu poponarii, în definitiv faptul că au bubă la cap, că gândesc anormal, ignorând și negând realitatea nu face rău nimănui decât cel mult lor!

  aștept cu nerăbdare apariția cuplurilor de poligami homosexuali, să vedem când vor dori să se căsătorească împreună între ei societatea pretins civilizată și rațională cu ce argumente va încerca să îi oprească în exercitarea drepturilor lor legitime și constituționale de a se iubi și deci căsători între ei în mod liber și sincer toți cei 100 de poponari!

  nu are cum! 3 homosexuali au acelasi drept de a se căsători și de a fi împreună în mod legal ca și doi homosexuali! daca doar iubirea între parteneri e singurul criteriu necesar căsătoria dintre ei e perfect legală!

  și mai și, fiind trei pot fi 2 bărbați și o femeie! sau un bărbat și două femei! se rezolvă dintr-un foc mult mai multe probleme de anormalitate, pot face copii între ei și fiind trei e clar că își pot îngriji copii mai bine decât un cuplu normal în care ambii părinți sunt obligați să lucreze!

  eu de-abia aștept! haide, curaj poponarilor! duhul a fost scăpat din sticlă, nu mai poate fi băgat înapoi!

  atunci să vezi circ și desfășurare de cretinism pseudo-rațional, fluvii mai mari decât amazonul de argumente raționale împotriva unei asemenea îmbârligături a situațiunii pe toată suprafața planetei în încercarea disperată a bubulilor de a păstra control și a-și duce planul distructiv de reducere a populației umane la îndeplinire! planurile caracatiței NWO aruncate în aer încă o dată folosindu-i propriile arme și argumente raționale!

  ;-))))

  ar fi ceva iepocal, emoționant, ceva frumos!

  dar cu cine domle? n-ai cu cine, că e epidemie de prostie, inclusiv la nivelul popilor!

    • Daca asta ai inteles tu din ce-ai citit pe acel blog………e clar. Mai bine pastreaza-ti parerile pt. tine, asta asa, ca sa nu arati si altora cat esti de “destept”.

   • Worst blog ever!!!!! Prea multa revarsare de frustrari existentiale transpuse in cuvintele unui individ caruia nu i-ar strica niscaiva lectii de limba romana.

  • =))) omule, mi-ai facut ziua, de mult nu am citit ceva mai bun ! am sa imi permit sa iti folosesc teorema cu gigel si dorel la experiment , ok? multa lume nu pricepe si ce-i drept, nici eu nu m-am priceput sa explic asa bine ca tine .M-am certat cu homosexualii lui Remus Cernea pe facebook si mai mai sa ma carbonizeze la cat de mult m-au demonizat .Sustinand ca ei sunt normali .Iar eu nu stiam ce sa le zic , cazand in capcane cu specii si darwinism .Multam mult, omule !
   P.S. la aia cu NWO nu stiu ce sa zic, ai cam dat-o pe conspiratii a la Vikernes, mai lipsea sa bagi si evreii .Nu ca n-am sti ca oricum ei sunt in spatele datoriilor atator tari , vb aia, si SUA e falimentara , dar la cine are datorii , nenica ? la bancherasii cu perciuni rotofei .Numai bine!

 6. Pingback: 10 Stiri

 7. s-a strecurat o greseala in articol, si mintile fierbinti comenteaza pe langa. nu e de mirare c nimeni n-a observat-o.
  ,,În 1994, un alt studiu, realizat la Universitatea din Colorado, s-a bazat pe mărturiile a 269 de copii ce fuseseră molestaţi sexual de către adulţi. În 82% din cazuri, agresorul s-a dovedit a fi partenerul heterosexual al unei rude apropiate de-ale copilului. Agresorul a fost identificat ca fiind homosexual sau lesbiană în doar 269 de cazuri.,,
  sdica toti 269 de copii intervievati au martutrisiti ca agresorii erau gay?

  in rest, de acord cu articolul. LOVE is free<!

  • am vrut si eu sa sesizez .Nu-i asa ca-i tare? poate totusi redactorul vede si corecteaza, e partea cea mai tulburatoare din articol, si cand da omul sa citeasca vede ca toti pedofilii si violatorii sunt gay !

 8. Pingback: Cintezele gay încheagă relaţii de lungă durată

 9. Gigele, esti unul dintre milioanele romani care vad doar ideea ca a fi gay inseamna a fi anormal si deviant, de necrezut (is curios ce varsta ai)
  probabli daca ai avea un amic bun care ar fi gay ti-ai schimba parerea (acu depinde si ce fel de persoana ar fi, ca om), s-au ai destrama amicitia doar pt ca e gay?
  Ce ai face daca copilul tau ar fi gay? L-ai trimite la doctor sa-l vindece? No chance….

  “Respectul inainte de instincte” ….WTF ? Asa cum respect pe cei hetero asa vreau sa fiu si eu respectat, nu crezi ca pana la urma trebuie sa ne respectam ca oameni ?

  Nu inteleg de ce in Romania dc esti gay parca ai fi dat la cineva in cap si din nefericire ma indoiesc ca mentalitatea romanilor se va schimba curand.

  Iti recomand sa te uiti la: “Prayers for Bobby”

 10. Sunteti niste cretini. De ce? Din simplul motiv ca NU va intereseaza altceva decat modalitatea in care fac sex persoanele gay. “Fratii mei albi” – fiti atenti “acilea”, sa ma “explicitez” – asta nu e treaba voastra. Fiecare isi baga p… unde vrea, atata timp cat exista un consens intre cele doua persoane si atata timp cat actul sexual nu se desfasoara in metrou la ore de varf(ca sa va deranjeze privirea atunci cand vedeti o alta “P” decat cea pe care ati dori sa o vedeti – sau poate sa nu carecumva sa vedeti prea multe).
  A fi NORMAL sau ANORMAL modul in care doi oameni fac sex este STRICT treaba celor implicati in fenomen si act(si actul sexual hetero poate lua de cele mai multe ori un alt sens decat cel al “normalului” crestin-ortodox). Daca vreti sa vorbim despre chestia asta – ce ati spune sa le intrebam pe tipele cu care “v-ati tras-o” care au fost performantele voastre – eventual sa faca o descriere cu lux de amanunte a actului in sine si la sfarsit sa va noteze? V-ati simti confortabil?
  Componenta sexuala, atunci cand discutam despre un om, este o parte neglijabila.
  Nu este treaba nimanui cine cu cine “si-o trage”(dupa cum observati am incercat sa vorbesc/scriu pe intelesul vostru – imbecililor)!!!
  Pe voi ar trebui sa va intereseze viata voastra, nu a altora. Nu mai faceti pe inteligentii, incercand sa “salvati” un suflet. In prostia voastra aveti impresia ca o p…(care, culmea – nici nu e a voastra) bagata in alta gaura decat aia cu care sunteti voi invatati(probabil cea din mana) il face pe doamne-doamne sa va fulgere.
  Nu sunteti decat niste oligofreni ratati care gandesc cu capul p…ii si faptul ca voi traiti reprezinta unul dintre principalele motive pentru care tara asta este in halul asta. Manelisti ordinari si semianalfabeti.
  Ah, sa nu uit – tu ala care ziceai ca sexul de tip homosexual nu este altceva decat o laba trista – explica-mi si mie de ce te deranjeaza atunci ca unora le place aceasta “laba trista”? Este fix treaba lor, atata timp cat nu practica aceasta “laba trista” langa tine. BOULE!

 11. Referitor la casatoria care vizeaza persoanele de acelasi sex – aceasta casatorie nu are nicio legatura cu aprobarea bisericii. Este vorba despre un act care certifica faptul ca doua persoane traiesc impreuna de comun acord. Este un act care CERTIFICA faptul ca anumite bunuri sunt achizitionate impreuna(spre exemplu), care ofera cateva avantaje JURIDICE si LEGALE unor persoane care chiar isi traiesc viata ca si cuplu. Nu este vorba de aprobarea niciunei biserici, ci este vorba despre un DREPT de care ar trebui sa beneficieze orice cetatean.
  Sa luam un caz concret: eu locuiesc impreuna cu o alta persoana(ca si cuplu) pe o perioada de x ani(o alta persoana – barbat/femeie/nu are importanta). In acest timp am achizitionat impreuna(fiind un cuplu) un apartament, o masina si alte multe bunuri. In cazul unei despartiri ar trebui ca dpdv LEGAL sa existe o posibilitate de partaj pentru aceste bunuri(in cazul in care despartirea nu este una in care partile sa fie ingaduitoare). Sa luam un alt caz concret: persoana cu care locuiesc – cu care formez un cuplu de x ani – se imbolnaveste foarte grav. In aceasta situatie este foarte important sa existe acest act pentru ca eu – partenerul(indiferent de sex) – sa pot avea un cuvant de spus in privinta deciziilor ce trebuiesc luate.
  Exemplele pot continua.
  Vedeti voi, dragii mosului, in timp ce voi va ganditi la cum fac persoanele homosexuale sex, in timp ce voi va ganditi la biserica, exista probleme importante, interesante si concrete care nu au ABSOLUT nicio legatura cu sexul sau cu biserica. Acestea sunt niste chestiuni pe care creierul vostru imbibat de cacaturi comuniste nu le poate intelege – pentru ca sunteti niste rasisti, homofobi si alienati social. Cel mai grav este ca in Romania VOI sunteti majoritari.

 12. :)))) / :((((
  adica rasu’-plansu. Impartind Romania in smintiti si in misei, avem:
  1. Cei siguri pe sexualitatea lor, si care nu se uita la altii sub plapuma, si nu fac apel la morala, Dumnezeu si functiile reproductive.
  2. Cei carora probabil le e ciuda ca nu au primit niciodata nici o palma peste fund de la cineva de la acelasi sex, si nici o bucata de cioco. Normal ca astia vitupereaza, caci nu au de unde sa stie ca…
  – … homosexualitatea nu se transmite, nici daca faci reclama la ea in prime time (evt. isi mai descopera cineva homosexualitatea latenta, dar nu DEVINE homosexual)
  – … ceremonia religioasa de casatorie este optionala (aka: “sa se bucure bunica”), si oricum nu ofera nici drepturi legale suplimentare, nici aureola mistic-crestina
  – … in RO rata divorturilor se apropie de cea din EU chiar daca inca-i incriminam pe gay (moral)
  – … sigur aveti cel putin un gay in cercul de prieteni, care traieste o adevarata drama interioara, toata viata lui, pentru ca voi sa va simtiti bine in postura de tata&mama moralei crestine.

  Oricum, noi ca natie avem o parere pe orice subiect, chiar si atunci cand habar n-avem de el.Iar la a 2-a bere devenim experti.

 13. Stimati domni siguri pe heterosexualitatea lor deosebit de puternica, inainte de o arunca bolovanii pe care ii tineti in maini cu delicatetea unui rinocer in tutu, raspundeti domniile voastre sincer: De cate ori v-ati simtit excitati sexual in timp ce urmareati un film mai deocheat, ca sa zic asa, cu scene fierbinti intre doua femei? A? 🙂

 14. In caz ca are cineva experiente cu homosexualitatea vreau sa va relatez o intamplare care m-a ametit de-a dreptul:)) deci… eram intr-o zi in autobus cand intra 2 tipi… mi se parea ciudat ca vorbeau numai in engleza si m-am mai uitat spre ei… au avut loc cateva contacte vizuale cu unul dintre ei… Cand am coborat cel cu care am avut contact vizual a venit dupa mine: “excuse me, I think you’re pretty amazing, can you give me your number?” era din Belgia. Eram atat de incantata ca un tip din alta tara mi-a cerut nr incat nici n-am mai stat pe ganduri. Am vorbit prin mesajele pana in momentul in care i-am zis ca am prieten (nu vreau sa aud cum ca de ce i-am dat nr avand prieten; nu mi-am inselat niciodata prietenul si el cunoaste aceasta intamplare; chiar recunosc ca am fost atrasa de tip, e ceva normal, dar nu am facut nimic cu el si nici nu as fi facut) dupa ceva timp totusi a raspuns la mesaj si trebuia sa ne intalnim… la un moment dat ii zic “that’s what you’re doing with all the pretty girls? you tell them they are pretty amazing”? am zis-o ca pe o gluma dar m-a sunat seara ca nu m-a mai sunat sa ne intalnim pentru ca l-am ranit. Am ras putin de el dupa ce am vorbit gandindu-ma ca e cam sentimental sau are o modalitate destul de ciudata de a incerca sa-si bata joc de mine. Eram sigura ca face el un joc aici, cam prost ce-i drept cu care vrea sa ma faca sa fiu atrasa de el. Era vorba sa ne intalnim ziua urmatoare pe la 9 seara… Ma suna pe la 9 si ceva ca el trebuie sa se intoarca peste 2 zile in Belgia si in ziua urmatoare are o conferinta la Brasov si nu stiu ce trebuie sa faca. Am stat la povesti vreo 3 ore. Dupa care a inceput sa insiste sa ne intalnim atunci. Pana la urma am acceptat. Ne-am dus si ne-am gasit o banca. Si de-aici incepe… Deci era clar ca tipul e atras de mine. A incercat de nenumarate ori sa ma sarute si la un moment avea boner. Stiu asta pentru ca am stat la el in brate pentru ca mi-era foarte frig. Intr-un final i-am zis ca exagereaza ca incearca atata sa ma sarute si sa-si puna mana unde nu trebuie si am plecat. Ma rog… Era vorba sa stau 5 minute la povesti dar am stat vreo 2 ore. In timpul in care am stat impreuna mi-a zis ca-i gay, dar eu “ii jucam jocul” si ziceam ca vai ce tare si cum ii. Eram sigura ca glumeste, de ce ar fi un gay atras de mine? Am plecat acasa si mi-a trimis mesaj ca i-a facut placere sa fie in compania mea sau ceva de genu. (Am uitat sa specific ca imi facea foarte multe complimente, “cute, pretty, gorgeous” cand am stat impreuna pe banca imi zicea ca ii place cum miros ca-s foarte hot si asa mai departe)… I-am zis ca nu vreau sa ne mai vedem sau sa mai vorbim. Mi-a raspuns “ok”. Eram atat de revoltata, incat m-am gandit ca ce naiba? pleaca in Belgia, nu-l mai vad niciodata, poate sa zica, ca-s disperata:)) I-am raspuns cu “parca vroiam sa ii iei locul prietenului meu(ceva in genu) tu esti barbat?” si mi-a raspuns ca un barbat stie ce vrea si el ma vrea pe mine. A zis sa ne intalnim in ziua urmatoare, i-am zis ca nu, o zis ca o sa ma sune si o sa ne intalnim. In ziua urmatoare l-am sunat eu pana la urma pentru ca din nou nu intelegem ce se intampla… pe la 12 seara, mi-am cerut scuze ca l-am deranjat, a zis ca nu l-am deranjat dar e cam ametit ca a baut si e cu colegii de camera. Mi-a zis din nou ca-s foarte draguta dar ca el oricum e gay. In momentul acesta am realizat ca vorbea serios, pentru ca a zis “sper ca n-a auzit cineva de pe-aici ca-s gay”. Si aici se termina intamplarea aceasta foarte ciudata cu un gay care s-a dat la mine:| Nu pot sa-mi dau seama de ce mi-a mai cerut nr, si chiar parea atras de mine, la un moment dat i-am gasit in geaca un prezervativ…:| Deci… Este normal ca homosexualii sa se comporte asa sau nu?:| Nu voiam ceva cu el dar m-a lasat foarte confuza… Eu la inceput ziceam ca il am la degetul mic, sigur devine un “catel” disperat dupa mine dar se pare ca mai disperata am fost eu in cele din urma din cauza confuziei.

 15. Să stiti ca ,daca Dumnezeu nu accepta gay nu îi ținea mult în viață nu??? Ei bine să aflați voi ca Dumnezeu ne-a lăsat cu un scop pe pământ, nu îl aflii până ce nu intri în contact cu oamenii,viață,natura și restu ! Nu gândiți ca toți suntem dintr-un singur “lut” toți suntem oameni ! Indiferent de ce esti :gay sau lesbi !

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger