5% dintre adulţi îşi verifică Facebook-ul în timpul sexului

0

Un sondaj realizat pentru compania Durex, producătoare de prezervative, susţine că 5% dintre adulţi îşi verifică contul de Facebook în timp ce fac sex. Totodată, 12% răspund la telefon şi 10% citesc mesajele-text, tot în timpul partidelor de amor, scrie Time.

 

 

Teoretic, un telefon sau chiar un mesaj pot fi ceva extrem de urgent, o chestiune de viaţă şi de moarte, cum se spune, ceea ce ar face, oarecum, scuzabil gestul de a răspunde la telefon sau a citi un mesaj în timpul sexului. Dar verificarea contului de Facebook? Nu prea sună a urgenţă. În fond, ce poate fi atât de important în a vedea poze cu ce au mai făcut cunoştinţele tale virtuale?

Sondajul a fost realizat în Marea Britanie de către compania OnePoll, care, însă, nu a dezvăluit date despre metodologia de sondare folosită sau despre eşantionul luat în considerare. Astfel, scriu publicaţiile care au preluat ştirea, sondajul nu pare a avea vreo valoare ştiinţifică, dar cu siguranţă reflectă o tendinţă a lumii moderne: social media ocupă tot mai mult timp, în detrimentul altor activităţi, inclusiv al celor de natură sexuală.

Ca urmare a sondajului respectiv, compania Durex încurajează lumea să petreacă Ora Pământului (sâmbătă, 29 martie, între 20:30 şi 21:30) în pat: fără lumină aprinsă, dar şi fără dispozitive de tip telefon sau laptop pornite. De preferinţă, făcând sex protejat. Chiar dacă acţiunea de PR a companiei este menită, în fapt, să crească vânzările de prezervative, ideea nu sună deloc rău.

 

Surse: Time, CNet, PR News Wire

Foto: Sense Lost

 

Puteţi citi şi:

Un american din nouă crede că HTML este o boală cu transmitere sexuală

Adulţii americani preferă smartphone-ul sexului

Studiu: Femeile bogate fac sex mai bun

Cum ne afectează sexul inteligenţa

Infografic: Cum şi de ce se despart oamenii


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger