Săptămâna Naţională IMPACT – descoperă o altfel de Românie: implicată, activă, de succes

0

În perioada 12-18 decembrie Săptămâna Naţională IMPACT sărbătoreşte şi promovează voluntariatul şi implicarea în comunitate a peste 3.500 de tineri şi peste 500 de adulţi voluntari (majoritatea profesori) din Cluburile de Iniţiativă Comunitară pentru tineri IMPACT.

Prin acţiuni locale, în comunitate şi în şcoală, tinerii şi voluntarii IMAPCT arată o altă faţăa României: implicată, activă, de succes. Săptămâna Naţională IMPACT este o iniţiativă în cadrul campaniei ROMÂNIA de IMPACT.

În cadrul Săptămânii Naţionale IMPACT, Fundaţia Noi Orizonturi organizează în patru oraşe dinţară expoziţii de proiecte de serviciu în folosul comunităţii propuse de Cluburile IMPACT. Prin acesteproiecte, tinerii doresc să rezolve probleme identificate în comunităţile lor, acţionând pentru binele comun. Vă aşteptăm în Bucureşti, Cluj, Iaşi şi Petroşani să descoperiţi prin proictele IMPACT o altă faţă a României: implicată, activă, de succes. Proiectele propuse de tineri pot fi susţinute direct de public prin donaţii în urnele mobile prezente în locurile de desfăşurare a expoztiţiilor şi prin donaţii de 2 Euro prin sms la 8822. Număr valabil în reţelele Orange şi Vodafone. Nu se percepe TVA.

BUCUREŞTI Expoziţie de proiecte IMPACT organizată pe 13 decembrie, în cadrul evenimentului „IMPACT se joacă în Club Control”. Evenimentul se desfăşoară în Club Control (Str. Academiei nr.19), de la 17:00la 21:00. Pe lângă expoziţia de proiecte, în cadrul evenimentului se organizează o seară de jocuri (boardgames).

CLUJ Expoziţii de proiecte IMPACT vor fi organizate în Iulius Mall în perioada 12-18 decembrie şi în PolusCenter în perioada 16-18 decembrie. În Iulius Mall, tinerii IMPACT vor organiza o serie de activităţi distractiv – interactive pentru public: flashmob şi „îmbrăţişări gratuite” (15 decembrie, 15:30), concert formaţia „The Pass” a Liceului de Informatică „Tiberiu Popovici” (12 decemrbrie, 17:00, scena din IuliusMall), atelier de decoraţiuni de Crăciun (14 decembrie, 18:00 – 20:00).

IAŞI Expoziţia de proiecte de serviciu în folosul comunităţii IMPACT va fi organizată în Iulius Mall Iaşi înperioada 18-20 decembrie.
PETROŞANI Expoziţia de proiecte de serviciu în folosul comunităţii IMPACT va fi organizată pe 16 decembriela Casa de Cultură a Sindicatelor „Ion Dulămiță”. Cu această ocazie se va desăşura şi Gala Voluntarilor.

Dacă nu sunteţi indiferenţi faţă de tineri, educaţie şi comunitate veniţi alături de Fundaţia Noi Orizonturi şi investiţi în tinerii de IMPACT. De ce? Pentru că schimbarea în bine începe cu tine, iar IMPACT este soluţia pentru schimbarea în bine a României.

Campania ROMÂNIA de IMPACT aduce în atenţia publicului implicarea tinerilor în comunitate ca soluţie de combatere a apatiei civice şi dezvoltare durabilă a societăţii. Mii de tineri şi voluntari din întreaga ţară participa şi ne arată o altă față a României: implicată, activă, de succes.

 

 

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger