22 de povești în imagini despre 2011

0

Anul 2011 e pe sfârșite; e tocmai momentul să ne amintim ce-a însemnat, cum ne-a schimbat viața și ce s-a întâmplat în lume. Acesta e și scopul expoziției de fotografie Cuvânt înainte a 17 fotografi români care, prin câte trei fotografii, spun fiecare o poveste despre anul care se termină.

Douăzeci și două de povești spuse în câte trei imagini sunt înșirate în aer liber, pe gardul Palatului Șuțu, la Universitate. Trecătorii pot, astfel, să intre cu ușurință, pentru un moment, în viața romilor de la periferii, a vrăjitoarelor în noaptea de Sânziene, a localnicilor din Delta Dunării, a consumatorilor de etnobotanice, dar și a locuitorilor din zonele de război din lume.

Imaginile care spun istoria care s-a scris în 2011 au apărut, de-a lungul anului, în New York Times, AFP, Mediafax, Decât o Revistă sau Think Outside the Box și sunt semnate de Adrian Scutariu, Andreea Câmpeanu, Andrei Pungovschi, Bogdan Chesaru, Bogdan Dincă, Bogdan Maran, Cristian Nistor, Cristina Nichituș Roncea, Daniel Mihăilescu, George Călin, Ioana Cârlig, Octav Ganea, Ovidiu Micsik, Radu Sigheti, Tudor Vintiloiu, Vadim Ghirda.

Expoziția poate fi vizitată până pe 10 ianuarie.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger