Cum scapam de burta de vacanta? Cu Maratonul de Mountainbike de la Tusnad

0

Gata cu vacanta, a venit toamna. Dar pe perioada concediilor, chiar si in contextul crizei, multora dintre noi ne creste burta. Ne relaxam, ne rasfatam, sarim peste exercitiile fizice, suntem mai ingaduitori cu bucatele alese si acum ne gandim cum sa revenim in forma. Din fericire, sunt oameni care se gandesc la noi. De exemplu, in acest week-end, dupa triatlonul de la Mamaia, puteti sa va distrati si intrati din nou in forma participand la a doua editie a Maratonului de Mountainbike de la Tusnad.

Se pare ca prima editie a maratonului a iesit atat de bine, incat organizatorii s-au hotarat sa instituie o noua traditie. Asa ca au creat conditii prielnice de a pedala 28 sau 47 de kilometri –  la alegere – intr-un peisaj de vis. Sunteti bineveniti indiferent de varsta si de forma fizica, si asta pentru ca majoritatea participantilor vin doar pentru experienta, nu pentru concurs. Lumea buna e garantata si, cu putin noroc, poate si vremea va tine cu noi.

Daca nu aveti program pentru weekend si vreti sa combinati relaxarea cu miscarea, va puteti inscrie la concurs pe www.maraton.aktivity.ro. Inscrierile se pot face si la fata locului incepand cu 11 septembrie, ora 17.00. Daca v-ati inscris deja la Challenge-ul de la Mamaia, nu e nici o problema, inscrierile se extind pana duminica, 12 septembrie.

Concursul e organizat de Asociatia Activity din Baile Tusnad, impreuna cu Clubul Sportiv Extreme si Asociatia Green Zone. Competitia are si un mesaj ecologic, avand in vedere ca maratonul face parte din proiectul “Youth 4 Nature” al asociatiei Green Zone, proiect menit sa atraga atentia asupra fenomenelor cauzate de schimbarile climatice si promovarea tehnologiilor prietenoase cu mediul.

Va asteptam!

Tags:Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger