10 metode de a slăbi cu un iPhone

0

Lunile trecute ni se spunea pe un ton alarmant că avem 150 de ani de sfaturi dietetice, dar nici o metodă rapidă de a slăbi. Dar ce-ar fi dacă am căuta o astfel de metodă într-un iPhone? Cum vă poate ajuta să slăbiți un dispozitiv de 136 de grame? Veți afla imediat. Până atunci, important de știut e că dacă îi încărcați bateria constant și găsiți aplicația potrivită, puteți să vă transformați iPhone-ul într-un adevărat nutriționist și trainer personal. Iată 10 metode de a slăbi cu ajutorul unui iPhone.

1. Meal Snap

Cea mai nouă aplicație pentru iPhone din lumea nutriționismului mobil, Meal Snap monitorizează tot ce mâncați. Nu trebuie decât să fotografiați produsele pe care le consumați și să adăugați și o mică descriere a lor, iar aplicația va detecta automat compoziția nutritivă a acestora și vă va calcula consumul de calorii de-a lungul timpului. Aplicați costă 2,99 dolari și o puteți descărca de aici.

2. Daily Burn

Avându-i în spate pe aceiași creatori ai aplicației Meal Snap, Daily Burn scanează codurile de bare a peste 350.000 de produse alimentare. Aplicația include și un instrument care proiectează și analizează un plan de exerciții fizice. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată de aici.

3. Nike Training Club

Această aplicație oferă un program bazat pe ani de zile de antrenamente cu atleți de talie mondială. E gratuită și poate fi descărcată de aici.

4. CrunchFu

Ce este interesant la această aplicație e că detectează mișcarea – nu trebuie decât să vă puneți iPhone-ul pe piept în timp ce faceți genuflexiuni, de exemplu, iar aplicația vă va trimite un feedback legat de viteză și formă. Costă 0,99 dolari și o puteți descărca de aici.

5. Digifit

Digifit este o aplicație care monitorizează ritmul cardiac în timp real și calculează distanța pe care o alergați sau pedalați în aer liber, calculând numărul caloriilor arse în funcție de ritmul cardiac, înălâime, greutate, vârstă, gen și nivelul de fitness. Este gratuită și poate fi descărcată de aici.

6. Fast Food Calorie Counter

Chiar dacă știm că produsele de tip fast food nu sunt benefice pentru sănătatea noastră, nu ne putem abține din când în când. Iar dacă tot nu reușim ne ținem departe de o aripioară de pui picantă sau de un burger de vită, măcar ne putem monitoriza consumul cu ajutorul acestei aplicații de la iPhine, care oferă informații privind valoarea nutritivă a 9.141 de produse vândute în 73 de restaurante de tip fast food și care poate fi descărcat cu 0,99 dolari de aici.

7. iMapMyRUN

Puneți-vă muzica preferată și înregistrați distanța, timpul, ritmul și viteza folosind sistemul GPS al iPhone-ului dumneavoastră combinat cu această aplicație. Ea poate fi descărcată gratuit de aici.

8. Prêt-à-Yoga

Prêt-à-Yoga acționează pe post de „instructor privat”, care costă doar 0,99 dolari și care vă poate iniția în tainele practicilor Yoga. Aplicația poate fi descărcată de aici.

9. 40•30•30

Multe aplicați dietetice de iPhone calculează numărul caloriilor, dar cum puteți știi dacă e vorba de un consum echilibrat? Dacă vreți să vă ghidați după raportul recomandat de 40%-30%-30% carbohidrați, atunci puteți folosi aplicația 40·30·30 pentru a vă ajusta consumul de calorii la proporțiile adecvate. Aplicația poate fi descărcată gratuit de aici.

10. Lose It!

Este vorba de o aplicație gratuită pe care o puteți descărca de aici și care care le permite utilizatorilor să-și creeze un plan de management al greutății în funcție de consumul de calorii și de exercițiile fizice zilnice.

 

Sursa: Huffington Post

Foto main: Reuters

Citiți și:

Un truc nou pentru slăbit

Dacă visezi să slăbești, încearcă să dormi între 6 și 8 ore pe noapte

Dieta ne face irascibili și furioși

Nutriționiștii, paraziți ai științei?

Oamenii-măr nu sunt mai puțin sănătoși decât oamenii-păr

Procesul veganilor: O fetiță de 11 luni a murit după ce a supt doar lapte de mamă

Alimentaţia, principala cauză a deficitului de atenţie în rândul copiilor

Tags:Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger